:
Breaking News

Erőt villantott reggelre a forint, mire volt elég?

Erőt villantott reggelre a forint, mire volt elég?

Közel egy százalékkal erősödött a forint csütörtök hajnalra az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben, de nem tartott ki soká a lendület.

Az euró jegyzése csütörtök reggelre 410,90 forintra csökkent a szerda este hét órai 414,53 forintról. Majd újra gyengülni kezdett az árfolyam, fél 8-kor már megint 414 körül ingadozott a jegyzés. A dollárt 424,22 forinton jegyezték 427,57 forint után, a svájci frankot pedig 433,23 forinton 437,27 után.A dollár 432,30 forintos és a svájci frank 439,95 forintos jegyzésén a forint új árfolyammélypontot ért el. A dollárral szembeni mélypontban benne van a dollár erősödése is. A forint kálváriája az elmúlt 5 napban az euró ellenében. Forrás: Google Finance Több ebből Még mindig nincs jól a forint Zuckerberg zakózott, Musk megelőzhetetlen – ők Amerika leggazdagabbjai

Mélypont után

Az euróval szembeni mélypontja a júliusban beállított 417,03 forintos jegyzés. Csütörtök reggeli árfolyamán a forint mindhárom devizával szemben nagyjából másfél százalékkal áll erősebben.

A forint szeptember eleje óta 2,5 százalékkal gyengült az euróval, 6,4 százalékkal a dollárral és 5,3 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

(MTI)

The post Erőt villantott reggelre a forint, mire volt elég? appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés