:

Frissítse a WhatsAppot, fontos újítást kapott az alkalmazás

Frissítse a WhatsAppot, fontos újítást kapott az alkalmazás

Régóta funkciót jelentett be a WhatsApp üzenetküldő alkalmazáshoz az anyavállalat vezérigazgatója, Mark Zuckerberg. A Call Linksnek nevezett újítás segítségével a jövőben a felhasználók egy linken keresztül csatlakozhatnak majd egy-egy telefonbeszélgetésbe. Ez igaz mind a hang-, mind a videóhívások esetében – írja az Engadget.

Az opció felül jelenik majd meg az alkalmazásban, ahol a WhatsApp-felhasználók híváslinkeket hozhatnak létre a Calls (Hívások) lapon. Ezt követően az említett karaktersort csak meg kell osztani ismerősökkel, és már kezdődhet is a hívás. A hírek szerint az adott link 90 napos inaktivitás után lejár. Ha pedig olyasvalakinek küldünk linket, aki nem használja a WhatsAppot, a rendszer átirányítja azokat az alkalmazás letöltéséhez.

A híváslinkek funkció eléréséhez az alkalmazás legújabb verziója szükséges, ami egyébként már a napokban elérhetővé válik mindenki számára. Ezért érdemes figyelni a Google Play Store vagy az App Store értesítéseit. A mostani újítás mellett más funkción is aktívan dolgozik a cég: a csoportos hívások korlátját 8 főről 32 felhasználóra akarják emelni. A létszámemelés segíthet a WhatsApp konferenciahívási platformként való használatának növelésében kisebb megbeszélésekhez.

Lányi Örs további cikkei Így spórolhatunk a laptopunk fogyasztásánNézzen rá a telefonjára, már ott lehet az Instagram újításaJobban öregít a magány, mint a dohányzás

The post Frissítse a WhatsAppot, fontos újítást kapott az alkalmazás first appeared on 24.hu.