:

Miért nincs (és nem is lesz) Pilóta keksz szinte sehol?

Készlethiány, alapanyaghiány, csomagolóanyag-hiány. Szegény Pilóta kekszet az ág is húzza.

A hvg.hu-nak több olvasó is jelezte az elmúlt héten, hogy már nemigen találnak Pilóta kekszet a boltok polcain, az üzletek többsége pedig már egy hónapja nem is kapott a Mondelez Hungária Kft. Székesfehérváron gyártott termékéből. Most a szendvicskekszről beszélünk, nem a vaníliás karikáról.

A lap megkeresésére a cég is megerősítette, hogy

készlethiány van Pilóta kekszből, ez pedig a kiskereskedelmi és a viszonteladói csatornáik „túlnyomó többségét” is érinti.

Több ebből Azt ígérték, nem lesz gáz, erre ugyanúgy jön A YouTube egy eddig ingyenes funkcióért kezdett el pénzt kérni

„A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyag-hiány okozzák” – írták, jelezve tehát, hogy nem fog egykettőre megoldódni a probléma. A cég is külön jelezte, hogy a hiány a szendvicskekszet érinti, más Pilóta terméket nem egyelőre.

Mayer Gábor, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója azt ígérte a lapnak, hogy mindent megtesznek, hogy a Pilóta keksz „minél előbb, a keresletnek megfelelő mennyiségben elérhető legyen a fogyasztók számára”.

Pár hónapja Balaton szeletből és Boci csokiból is hiány volt a magyar üzletekben, igaz, annak a háború volt az oka, amikor is a Nestlé biztonsági okokból kis időre leállította a lvivi üzemet. A Bocit azóta Csehországban, a Balatont pedig Lengyelországban gyártják.

The post Miért nincs (és nem is lesz) Pilóta keksz szinte sehol? appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés