:

Karácsony Gergely: Nem csak a fővárosi kukásoknak jár a bruttó 200 ezer

Erre azután került sor, hogy csütörtök este megállapodtak a budapesti szemétszállításról és újraindultak a kukásautók. Kérdés még, honnan lesz forrás a többi fővárosi dolgozóra is.

Karácsony Gergely főpolgármester pénteken sajtótájékoztatón jelentette be, hogy nemcsak az FKF dolgozói, de minden fővárosi cég, hivatal és intézmény dolgozója megkapja a bruttó 200 ezer forintos rezsitámogatást – mivel őket is ugyanúgy érinti az energiaválság.

Hogy milyen forrásból fogják biztosítani a fővárosi dolgozókra is kiterjesztett támogatást, azt Karácsony egyelőre nem tudja. Sőt, elmondása szerint elképzelhető, hogy ennek érdekében fájdalmas döntések előtt állnak.

Több ebből Budapest megmenekült a szeméttől, mégis lesz, aki elvigye Újraindult a szemétszállítás, erre kell most figyelni

A Forbes.hu-n is írtunk róla, hogy pénteken a kedd óta tartó munkabeszüntetés után újraindult fővárosi hulladékszállítás. Többek között fejenként egyszeri bruttó 200 ezer forintos rezsitámogatásban és 120 ezer forintos karácsonyi juttatásban állapodott meg a Budapesti Közművek és a munkavállalók képviselete. Arról, hogy szintén megkapja-e minden fővárosi dolgozó a 120 ezer forintos ünnepi bónuszt, nincs döntés.

The post Karácsony Gergely: Nem csak a fővárosi kukásoknak jár a bruttó 200 ezer appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés