:

Majka: Sose mondták meg a TV2-nél, miről beszéljek, ha így lenne, azonnal otthagynám

Majka: Sose mondták meg a TV2-nél, miről beszéljek, ha így lenne, azonnal otthagynám

Hogyan lehet jól gyereket nevelni, mi tartja ébren éjszakánként, és mi az új szerelme? Ezekről is beszélgetett Majka az idei Forbes Flow eseményen Galambos Márton főszerkesztővel. Néhány ütős mondata közül válogattunk, saját bevallása szerint például kenyérre kenhető pali lett. Mondhatni vaj.

Majoros Péter, avagy egy ország Majkája most februárban a századik magyar Forbes címlapján is felbukkant mint selfmade magyar,2022-ben pedig celeblistánk legértékesebb szereplője.

Nem teszel jót a gyerekednek a nagy vagyonnal

Majkát foglalkoztatja az a kérdés, hogyan lehet jó emberré nevelni a gyerekeket. Két kisfia nevelésénél fontosnak tartja, hogy a jövőben megállják helyüket az életben. „Sokan sokfélét mondanak, de ebben a sok véleményben a következetesség a közös pont.

Sokak szerint csak jól kell szeretni, de szerintem ez nem feltétlenül igaz. Hogy hogyan sikerült, az csak felnőttkorukban derül ki.”

Majoros Péter szerint „nem tesz jót a gyereknek a nagy vagyon”. Ő két fiának egy-egy kis lakást vett Budapesten, egy emeleten, egymással szembe nyíló ajtókkal. Kapnak egy-egy autót, amin megtanulhatnak vezetni, de aztán a saját dolgaikat maguknak kell beindítaniuk.

+ 7 kép a galériában + 7 kép a galériában Majka a Forbes Flow-n. Aki kérdezett: Galambos Márton főszerkesztő. Fotók: Fekete Csaba (10 kép)

Fontos, hogy otthon nem én vagyok a sztár

Majka munkája során többnyire megkapja, amit kér, a kegyét keresik, szeretik, rajonganak érte. „Legalább otthon nincs ez így, alázattal kell hozzáállni a házassághoz. Sok lemondással és rugalmassággal, mások igazának megértésével és elfogadásával jár.” Ami a gyerekeket illeti, házasságukban Hajni a következetes „rossz zsaru”, Majka a „jó zsaru”.

Az ember életében a legnagyobb öngól az egó és a konokság

Majka elmondása szerint mindig is makacs és önző ember volt. Mostanra viszont megtanulta a határokat. Kellett hozzá a kor és a tapasztalat, hogy megtanulja meghallgatni és elfogadni mások álláspontját. „Egy adott dolognak sokféle igazsága van, és az ember a makacssággal és konoksággal tönkre tudja tenni a saját életét” – mondja.

Több ebből Majka a csúcson, Tilla nagyot esett – itt a legértékesebb magyar celebek listája Ennyit keresnek a celebek: Majka százmilliókat, Kasza Tibi milliárdokat kaszál

„Fiatalként kevésbé voltam flexibilis, nem akartam megtalálni mások igazát. Nekem meg kellett tanulnom, hogy nem én vagyok a legokosabb ember.

De ma már kenyérre kenhető pali vagyok. Egy vaj.”

Kellene egy generál off-gomb az ember agyára

Majka bevallottan szorongó alvó, éjszakánként gyakran tartják ébren reális és irreális félelmek a saját és gyerekei jövőjével kapcsolatban. Mindennapjaiban mindent megtesz – sportol, pszichológushoz jár – az egészségéért, a jóllétéért, a feszültségek „kiénekléséért és kiugrálásáért”, de sokszor a legrosszabb forgatókönyveket képzeli el. A színpad viszont mindenre gyógyír.

Majka vigyáz arra, hogy ezt a hatását sose veszítse el számára a színpadi szereplése, ezért tudatosan fogja vissza a fellépéseket már évek óta. A hétvégén megtartja egyik utolsó fellépését és április végéig nem ad koncertet. A családdal legalább egy hónapra minden évben Las Vegasba utaznak pihenni.

A színpad mindig mindenre gyógyír volt, nem akarom, hogy ez megváltozzon. Ezért vigyázok arra, hogy ne legyen gejl.

„Azóta figyelek erre, mióta tudom, hogy nem vagyok halhatatlan.”

A magazin Vaszkó Iván 3 perc olvasás
Nem vagyok sebezhetetlen – Majka selfmade-sztorija a századik magyar Forbesban

Azonnal otthagynám

Majka a TV2-höz történt szerződéséről azt mondta, a kereskedelmi televíziónak van olyan szegmense, amivel nem akar azonosulni, de amióta ott dolgozik, soha senki nem mondott neki olyat, mit nyilatkozhat, mit tegyen, mit ne tegyen. „Amint ez megtörténne, otthagynám”.

Ami a műsora után esetleg a Tényekben elhangzik, az „nem az ő dolga”.

A kártyás haverok is a producereim

Majka hamarosan kisjátékfilmet fog forgatni, mások mellett Anger Zsolt és Nagy Zsolt közreműködésével. A forgatás novemberben kezdődik, majd 1-2 hónap utómunkára számítanak. Majka részleteket nem árult el, de annyit igen, hogy sok pénzébe kerül, a forgatókönyvet évekkel ezelőtt kezdte el írni, úgyhogy a projekt nagy szerelem. A szenvedélyes pókeres zenész kártyapartnerei „mind a film producerei lesznek”.

The post Majka: Sose mondták meg a TV2-nél, miről beszéljek, ha így lenne, azonnal otthagynám appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés