:

Rémálomszinten a forint, vészesen közel egy újabb mélypont

Rémálomszinten a forint, vészesen közel egy újabb mélypont

Nem sikerült eltávolodni a szerda délutáni rémálomtól.

431,9 forinton áll csütörtök reggel az EURHUF, azaz lényegében nem sikerült a szerdai mélyponttól eltávolodnia. A magyar pénznem 12-én kora délután lendült át a 430-as lélektani határon, délután három óra magasságában 432,6 forintos maximumon újabb történelmi csúcsot írt – ehhez képest ugyan a 431,9 minimális javulás, de csak egy kisebb kilengésre vagyunk az újabb negatív rekordtól.

Hasonlóan közel vagyunk egy negatív rekordhoz a dollár esetében is. A forint tegnapi fekete napján a 447,15-öt is elérő USDHUF ugyan egy hangyányit szintén tudott javulni, a 445,19-es csütörtök reggeli nyitány nem túl bizakodó adat. Az angol fonttal szemben egy forintot javultunk, de itt már

vészesen közel egy újabb lélektani határ: a 493,1 forintos fontárfolyam már az 500-as rémálom kapuját döngeti.

Több ebből Ha ez így megy tovább, a tandíj bevezeti saját magát – a tanári pálya ellehetetlenüléséről A Fidesz szerint Gyurcsányék akadályozzák a pedagógus-béremelést is

A svájci frankkal szemben hasonlóan mélypont közelben maradtunk, a 447,46-os szerdai rekordról minimális erősödéssel 446,64-re javult a CHFHUF.

A nemzetközi devizapiacokon az euró tovább gyengült az amerikai dollárral szemben, cikkünk írásakor 0,97 dollárba kerül az uniós deviza – tíz napja még 1 dollárért váltották. A font az euróval szemben tegnap a forinthoz hasonlóan negatív irányba lengett ki, ezt a kilengést azonban arányaiban jóval sikeresebben korrigálta: 0,875 az EURGBP.

Címlapról ajánljuk:

Ha ez így megy tovább, a tandíj bevezeti saját magát – a tanári pálya ellehetetlenüléséről

The post Rémálomszinten a forint, vészesen közel egy újabb mélypont appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés