:

A legolcsóbb Netflix csomag még nem jön Magyarországra

A legolcsóbb Netflix csomag még nem jön Magyarországra

Régóta lehet már pletykákat hallani a Netflix reklámos verziójáról, azonban a streamingóriás végre néhány konkrétumot is megosztott az új csomaggal kapcsolatosan. A Basic with Ads, azaz Alapcsomag reklámokkal előfizetés várhatóan november 3-án indul el az Egyesült Államokban és Európa több országában, és havidíja pedig 6,99 dollár (3000 forint) lesz – írja a Gizmodo.

A vállalat közleménye szerint bizonyos filmek és sorozatok nem lesznek elérhetők a csomagban licenckorlátozások miatt. Greg Peters, a Netflix műveleti igazgatója szerint ez a műsorok 5-10 százalékát érinti majd, ennyivel lesz kevesebb a tartalom, mint a reklámmentes csomagokban. A reklámokkal megtámogatott csomag felhasználói továbbá nem tudnak majd letölteni műsorokat a telefonjukra sem.

Kapcsolódó Nagy áldozattal járhat az olcsó Netflix-előfizetés Úgy néz ki, a reklámok jönnek, az offline filmezés pedig megy.

A reklámok hosszúsága 15 és 30 másodperc között mozog majd, amelyeket a műsorok előtt és közben is bejátszhat a szolgáltató. A vállalat szerint egy órányi tartalomra átlagosan 4-5 perc reklám jut majd. Az első körben, november 3-án 9 órától a következő országokban lesz elérhető a reklámos csomag:

Ausztrália, Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Japán, Korea, Mexikó, Spanyolország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Azt egyelőre nem közölték, Magyarországon mikor jelenik meg a csomag.

Lányi Örs további cikkei Hatalmas félreértés övezi a Chrome inkognitó módjátMegkeseríti a tolvajok életét az autóipar új fejlesztéseUjjlenyomatot találtak 5 ezer fényévnyire a Földtől

The post A legolcsóbb Netflix csomag még nem jön Magyarországra first appeared on 24.hu.