:

A tizenegy éve halott Steve Jobs-szal „beszélgettek” egy podcastban

A tizenegy éve halott Steve Jobs-szal „beszélgettek” egy podcastban

Neves és szokatlan vendéggel ültették be egy podcastra Joe Rogant: az amerikai humorista-podcaster a tizenegy éve elhunyt Steve Jobs-szal „beszélgetett”.

Minderre a mesterséges intelligencia segítségével kerítettek sort, ami Jobs válaszait generálta, írja a 24.hu. A podcast.ai nevű oldal mesterséges intelligencia segítségével generálja az összes adását, a héten a Spotify első számú podcastere és az Apple korábbi vezérigazgatója volt a két vendég.

Hogy létrejöjjön a beszélgetés, a podcast.ai csapata Jobs életrajzát és online interjúit fésülte át, és Rogan podcast-műsorának több száz órás hanganyagait tanulmányozta, ezekből generáltak átiratokat.

Több ebből Nemzeti konzultáció: itt vannak a kérdések A tizenegy éve halott Steve Jobs-szal „beszélgettek” egy podcastban

Az elkészült szöveges dokumentumhoz a Play.ht programjával generáltak hanganyagot. Néhány hanghibától és olyan helyzettől eltekintve, ahol az algoritmus elkalandozott, az eredmény meglepően korrektnek mondható.

Különösen érdekes, ahogy az iPhone atyja arról beszélt, hogy azért nem volt régóta vendég az adásban, mert meghalt.

Ez mutatja, hogy az átiratot készítő program pontosan értette az életrajz alapján, mi a halál jelentése, emellett pedig a vallás is szóba került a műsorban.

The post A tizenegy éve halott Steve Jobs-szal „beszélgettek” egy podcastban appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés