:

Rengeteg világsztár séf 600 kilométerre! – programajánló

Rengeteg világsztár séf 600 kilométerre! – programajánló

A következő hétvégén nagyon kedvező a (Michelin-)csillagok együttállása. Nem gyakran adódik olyan lehetőség, hogy a világ sztárséfjei közül ennyire sokan kerüljenek ilyen közelre.

Őszintén szólva nem is teljesen értem, hogy miért érdemes Udine városának ennyi világsztárt összetrombitálni minden ősszel, és utána kedvező áron kínálni a különböző fantasztikus vacsorákat, de hát ez legyen az ő gondjuk! Az idei névsor is egészen elképesztő, Japántól Argentínáig rengeteg nagy séf érkezik, és kettesével, hármasával összeállva nagyon izgalmas és szuper hangulatú vacsorákat kínálnak október 19-23. között. A nevek közül csak néhány nagy kedvenc, mert felsorolni túlzás lenne őket, na meg ott vannak a részletes programban is (de csak az olasz nyelvűben látszanak egyelőre!):

A séfek, elég tekintélyes lista

Alex Atala, Zaiyu Hasegawa, Massimo Bottura, Niko Romito, Dabiz Munoz, Yoshihiro Narisawa, Diego Rossi, Franco Pepe, Aitor Arregui, Guido Tassi, Mauro Uliassi, Riccardo Camanini, és még rengetegen!

+ 5 kép a galériában + 5 kép a galériában

Két étkezés között pedig érdemes kicsit felfedezni a könyéket is, gyönyörű őszi színek várhatók idén is!

+ 3 kép a galériában + 3 kép a galériában A városban és azon kívül is vannak bőven szépségek, nem csak a tányérokon (6 kép)

Hihetetlen seregszemléje ez a legjobb olasz séfeknek, akikhez egészen kiváló fűszert kínálnak a vendégséfek is, ahogy a fenti képeken is látszik, nem ritka, hogy 3-4 3 Michelin-csillagos séf is vállvetve dolgozik a konyhán, akikhez egy ilyen eseményen sokkal közelebb is lehet kerülni gyakran, mint a saját éttermükben! És a vacsorákon túlmenően még számos izgalmas szakmai program lesz, itt letölthető a teljes brosúra.

The post Rengeteg világsztár séf 600 kilométerre! – programajánló appeared first on Forbes.hu.