:

Így is tankolhatsz ársapkával külföldi autóba – de a NAV úgyis le fog csapni

Ez is egy megoldás, ha nem vagy jogosult hatósági áras üzemanyagra. De tény, hogy nem a legjobb.

Közel 18 ezer liter ársapkás gázolaj és 400 alkalom után, épp vásárlás közben ért tetten a NAV külföldi autós csalókat egy Győr-Moson-Sopron megyei benzinkúton – írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye alapján a vezess.hu.

Főnökeik tudtával fogadtak el kenőpénzt a dolgozók azoktól a külföldi autósoktól, akiknek eladták autóikba és kannáikba az üzemanyagot,

a rajtaütés során is épp így fogadtak el készpénzt.

Több ebből Vendég alig, a rezsi az egekben, ezért zárni tervez a balatoni wellnesshotel Így is tankolhatsz ársapkával külföldi autóba – de a NAV úgyis le fog csapni

A pénzügyi nyomozók lefoglalták a helyszínen készült kamerafelvételeket, az online pénztárgépek adatait, illetve házkutatáskor 4 millió forint készpénzt is. Egy nap alatt tíz embert hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt folyik, ezzel árhuzamosan adóigazgatási és jövedéki eljárás is indult.

Az RTL Híradó még a múlt hétvégén számolt be az esetről, onnan tudni, hogy egy OMV-kútról van szó. A benzinkúthálózat elítélte a visszaélést.

The post Így is tankolhatsz ársapkával külföldi autóba – de a NAV úgyis le fog csapni appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés