:

Micsoda időzítés: jön a TV2 Klub

Az RTL ledobta magáról a Klubot, a TV2 pedig felvette a földről.

A Media1 írta meg, hogy Pavel Stanchev, a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoport vezérigazgatója a csütörtöki Big Picture tévéipari konferencián új nevet jelentett be Fem3 nevű, elsősorban női nézőkre fókuszáló csatornájukhoz.

Az új név – dobpergés – TV2 Klub lett.

Nem sokkal azután jön a névváltás, hogy az RTL Magyarország bejelentette, 25 éves évfordulója alkalmából arculatot vált, az RTL Klub tévécsatorna pedig szépen elhagyja a Klubot.

Több ebből Miskolc megmozdult, nem hagyják, hogy a rezsi elvigye szeretett Barlangfürdőjüket Lemondott a brit miniszterelnök, Liz Truss

Streaming

Itt jelentette be Stanchev azt is, hogy a TV2 érkező streamingszolgáltatását TV2 Zérónak fogják hívni. Reklámmentes, fizetős szolgáltatás lesz a csatorna showműsoraival, havi 499 forintért. TV2 Klub- és TV2 Zéró-logókat is villantottak a konferencián, képek a Media1 tudósításában.

Szerbia továbbra sincs meg

Szintén mai történés, és szintén a TV2-höz köthető, hogy hiába fejezte ki korábban szándékát, hogy be fog törni a szerb tévés piacra, a szerb leányvállalat végül el sem indult az ötödik szerbiai országos frekvencia megszerzéséről szóló pályázaton. Így, hogy elfogytak a frekvenciák, pályázni már nem lehet – korábbi próbálkozása sikertelen volt a TV2-nek. Persze, azt nem lehet kizárni, hogy majd más úton férkőzik be a TV2 Szerbiába, akár felvásárláson keresztül.

Borítókép: a tv2 Sztárban sztár leszek! című műsora.

The post Micsoda időzítés: jön a TV2 Klub appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés