:

RTL+ streamingszolgáltató: íme minden infó, exkluzív tartalom és kérdőjel

RTL+ streamingszolgáltató: íme minden infó, exkluzív tartalom és kérdőjel

Zámbó Jimmy, Sebestyén Balázs, foci – néhány hívószó az RTL érkező nagy dobásához. Azért még vannak kérdőjelek.

Épp most zajló, masszív arculatváltása közepette jelentette be hivatalosan is az RTL, hogy hamarosan elindul fizetős, reklámmentes streamingszolgáltatása, az RTL+ – egy napon jött a hír a TV2 alternatívájának, a TV2 Zéró streamingszolgáltatásnak a bejelentésével.

Az RTL+ kimondott célja – melyről egy házon belüli interjúban az egyik legbefolyásosabb magyar nő, Vidus Gabriella vezérigazgató is beszámolt –, hogy helyi tartalmat szolgáltasson a magyar közönségnek. Ezen a téren magukat kommunikálják az első ilyen jellegű, fizetős, reklámmentes streamingplatformnak, és állításuk szerint náluk lesz elérhető a legnagyobb mennyiségben magyar nyelvű tartalom.

Összesen 5000 órányi tartalommal készülnek, ebbe beletartoznak nemcsak az amerikai filmek, sorozatok, de saját gyártású, magyar nyelvű premierek is, melyek az ígéretek szerint kizárólag itt debütálnak.

Több ebből Magyarok nem menni nyelvvizsga EU-csúcs: szándék van, sapka nincs, Orbán örül

Csomagok

Három előfizetői csomag közül lehet majd választani, ebből kettő a most is elérhető RTL Most és RTL Most+ lesz, ezek RTL+ Light és RTL+ Active néven integrálódnak az új szolgáltatásba. Így lesz előfizetéses, bizonyos tévéelőfizetéssel, valamint szimpla regisztrációval elérhető opció is.

Tartalmak

Térjünk rá az exkluzív RTL+-tartalmakra, streamingpremierekre, illetve magyar gyártású vagy szinkronizált tartalmakra. A bejelentés szerint 12 hónap alatt 12 exkluzív tartalom fog indulni a platformon.

+ 3 kép a galériában + 3 kép a galériában Néhány fontosabb exkluzív a hamarosan induló RTL+-ról (6 kép) Többek között itt rajtol a júliusi Forbes-címlapos Nagy Ervin főszereplésével készült, Zámbó Jimmy életét bemutató A Király,vagy az augusztusban szintén Forbes-címlapsztoriban elmesélt On The Spot dokumentumsorozatának új évada.A 2020-ban, még az RTL Klubon indult Mellékhatás új évada immáron streamingpremier lesz,de érkezik még a fekete humort villantó, polgárpukkasztó szitkomként jellemzett A Nagy Fehér Főnök Lengyel Tamással és Rujder Viviennel a főbb szerepekben,illetve a Ki vagy te? című, fiatal felnőttekről szóló sorozat is szintén Lengyel Tamással, valamint Pásztor Virággal,Sebestyén Balázs showműsorának, a Gyertek át!-nak szintén RTL+-premier lesz a legújabb évada, továbbá magyar szinkronnal itt lesz először látható több nemzetközi sorozat is, a Mocro Maffia, a Black Tulip, a Faking Hitler, valamint a tavaly itthon is bemutatott Sisi új évada.A Feleségek luxuskivitelben realityműsor 2023-ban érkezik a kínálatba,valamint képviselteti majd magát a sport is, hiszen az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga focimeccseinek többsége is itt lesz majd elérhető.Emellett reklámmentesen lesz visszanézhető a tévéadó több műsora, például az X-Faktor vagy A mi kis falunk is.

Kérdőjelek

Arról nem érkeztek infók,

hogy milyen eszközökön lesz fogyasztható az RTL+,csomagonként milyen profilbeállítások lesznek elérhetők,egy előfizetéssel összesen hány eszközre lesz aktiválható a szolgáltatás,egy időben hány eszközről használhatjuk ugyanazt az előfizetést,ahogy a technikai specifikációkról (képfelbontás, hang stb.),az indulás pontos dátumáról,valamint a havidíjakról sem.

Azt is érdekes lesz látni, hogy az említett RTL+tartalmak exkluzivitása csak a premierre vonatkozik-e, vagy hogy tervezi-e az RTL később esetleg a lineáris tévécsatornákon is műsorra tűzni ezeket a sorozatokat, műsorokat.

The post RTL+ streamingszolgáltató: íme minden infó, exkluzív tartalom és kérdőjel appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés