:

Újabb hiba keseríti meg az iPhone 14 tulajdonosok életét

Újabb hiba keseríti meg az iPhone 14 tulajdonosok életét

Nem sokkal az iPhone 14 premierje után azok a felhasználók, akik Pro vagy Pro Max modellt vettek, a kamerát érintő kínos hibára lettek figyelmesek, most pedig egy olyan iOS 16 okozta probléma bukkant fel, ami az új almás készülék összes verzióját érinti – írja a HVG.

Az érintettek szerint egy váratlanul felugró üzenet arról tájékoztatja a telefon tulajdonosát, hogy a SIM-kártya nem támogatott, és egyes esetekben az is előfordul, hogy az értesítés megjelenése után egész egyszerűen lefagy a telefon.

Az Apple tud a problémáról, a hiba állítólag nem hardveres, tehát egy jövőbeni szoftverfrissítéssel orvosolható a helyzet. Addig is, ha valaki hasonlót tapasztal, a hivatalos tanács szerint érdemes várni, hátha eltűnik az üzenet, ha viszont ez nem történik meg, az egyéni javítás és a gyári beállításokra történő visszatérés sem javasolt. Ehelyett el kell vinni az okostelefon egy hivatalos márkaszervizbe, és a szakemberekre bízni a javítást.

Birkás Péter további cikkei Elon Musk kirúgná a Twitter alkalmazottak háromnegyedétAz iPhone 14 Pro Max üzemidőben lealázza az androidos konkurenciátÁrat emel a YouTube

The post Újabb hiba keseríti meg az iPhone 14 tulajdonosok életét first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés