:

Három percben elmagyarázzuk, hogyan változtatják meg a világot a kriptovaluták

Három percben elmagyarázzuk, hogyan változtatják meg a világot a kriptovaluták

Készítettünk egy 2,5 perces animációt, amiben közérthetően elmagyarázzuk, mi a kriptovaluták jelentősége, milyen ágazatokat fog megzavarni vagy forradalmasítani. Senki sem lesz tőle szakértő, de adunk egy alaptudást, hogy mindenki értse, miről is beszélünk.

Az első videóban elmagyaráztuk, mire jó a Bitcoin, a másodikban azt, hogy mit tudnak a Bitcoinon túli kriptovalták. A harmadik videóban adunk egy felsorolást, hogy melyek lehetnek azok a gazdasági ágazatok, amelyeknek működését megváltoztatják a kriptovaluták és a mögötte álló blockchain technológia:

bankolás és pénzügyek,nyilvántartások,ellátási láncok,digitális adatok hitelesítése,közösségi platformok,minden olyan rendszer, ami centralizáltan köt össze felhasználókat egymással.

Mi is történt?

Október elején tartottuk a Forbes Money Summitot, azon belül egy külön kriptós szekciót. A hallgatóságot alapvetően az érdekelte, hová tegye a pénzét az infláció, az energiaválság, a háború és a klímaváltozás árnyékában. De míg általában a pénzügyek iránt érdeklődőknek nem kell elmagyarázni, mi a részvény, a kötvény vagy az ingatlan, arra a kérdésre, hogy „Ki tudná egy bővített mondatban elmondani, mi az a Bitcoin?” általában alig emelkednek a kezek. Ezért készültek ezek a videók.

Az első itt tudod ismét megnézni:

A másodikat pedig itt:

The post Három percben elmagyarázzuk, hogyan változtatják meg a világot a kriptovaluták appeared first on Forbes.hu.