:

A céges rendezvény HR-kérdés

A céges rendezvény HR-kérdés

Felkészült, professzionális és rugalmas csapat, magas szintű gasztronómia, szenvedélyes vendéglátás, személyre szabott rendezvények és minden igényt kielégítő rendezvényterek: mindez egyben a FELIX Kitchen&Bar. A Várkert Bazár szomszédságában lévő, dunai panorámás történelmi épület jóval több, mint étterem, igazi rendezvénykomplexum. Az elmúlt évek tapasztalatait látva idén kibővített ünnepi időszakkal és apró meglepetésekkel is készülnek a cégek számára. Bosznai Károly értékesítési vezető szerint most minden eddiginél nagyobb szükség van a személyes találkozásokra.

„Hiszek benne, hogy a jövőben az a cég marad versenyképes, és jön ki nyertesen a következő nehéz és gazdaságilag is megterhelő időszakból, amely mer áldozni a személyes kapcsolattartásra, legyen szó partnerekről, vagy kollégákról. A kötetlenebb összejövetelek, a mérföldkövek megünneplése, az együtt megélt különleges pillanatok adnak muníciót ahhoz, hogy egy cég a mindennapokban jól prosperáljon, hogy a kollégák lelkesek, lojálisak legyenek. A közös ünnepekre most talán minden eddiginél nagyobb szükség van” – fogalmaz Bosznai Károly.

AQVA terem

Az értékesítési vezető azt mondja, a folyamatos bizonytalanság a covid óta begyűrűzött a rendezvénypiac hétköznapjaiba is, sokan most is kivárnak, utolsó pillanatban döntenek, nem terveznek előre, amihez nekik, mint helyszín is alkalmazkodniuk kellett. „Sokszor egyik napról a másikra kell ajánlatot adnunk és reagálnunk, de szerencsés helyzetben vagyok, mert a kollégáim mind profik a saját pozíciójukban, így ezek a gyors ajánlatok inkább jelentenek nekünk kihívást, mint nehézséget. Ha valaki egyszer is megfordult a FELIX-ben, akkor azonnal látja ezt a fajta professzionalitást, ami egy nagyon nagyfokú odafigyeléssel párosul. A vendéglátásban a végén mindig az emberi tényező a legfontosabb” – mondja.

Ahány tér, annyi hangulat

A háttérben egy jól összerakott, nemzetközi tapasztalattal rendelkező, szakmailag elkötelezett csapat áll. A konyhában a számos nemzetközi tapasztalattal felvértezett séf, Katona Dániel tevékenykedik, aki nemcsak összefogja a teamet, de a vendégekkel is nagyon jól szót ért, és igazi egyéniség. Az erős sommelier részleget Czinki Tamás, Magyarország egyetlen master sommelier-je vezeti, a magas szintű bárkultúráért pedig Bém Tibor csapata felel.

Ahány terem, annyi történet és lehetőség

Sokan étteremként gondolnak a FELIX-re, amelynek kiemelt helyszíne a dunai panorámával rendelkező hatalmas loggia, ám az elmúlt években sokkal több lett annál. „Néha a saját törzsvendégeink is meglepődnek egy-egy rendezvényen, mennyi lehetőséget és sokszínűséget tartogat ez az épület. Nemrég volt egy különleges 100 fős szülinap, ahol kreatívan használtuk a tereket: a loggia-ban welcome ital várta a vendégeket, a születésnapi parti helyszíne az étterem volt, a séfasztal biztosította a látványkonyha érzést, az egész olyan volt, mintha csak egy exkluzív házibuliban lennénk. A visszajelzések is azt bizonyították, hogy a vendégek ámulatból ámulatba estek” -meséli.

A Loggia és az étterem a vendégek fogadásának és a közös étkezéseknek a helyszíne, a Chef’s Table interaktív tere és látványkonyhája kötetlen meetingeknek, kisebb számú összejöveteleknek adhat otthont.  Az AQVA teremben Budapesten elsőként párosul egy gasztronómiai tér kortárs képzőművészeti alkotásokkal – itt akár 40-50 fős ültetett rendezvényt is lehet tartani. A Kovásznai Szalon a FELIX koronaékszere, exkluzív tér exkluzív rendezvényeknek, mint egy előkelő privát nappali. Az utca túloldalán lévő Bárkert a FELIX kiterjesztése, egy csodálatos történelmi helyszín, mely akár egy 200 fős álló fogadást is be tud fogadni.

Évindítás a FELIX-ben

„Az elmúlt években az a tapasztalatom, hogy egyre több cég nyitott arra, hogy inkább a januári-februári időszakban szervezzenek eseményt, például egy évindító rendezvényt, amivel még nagyobb lendülettel tudják akár a partnerekkel, akár a kollégákkal indítani az új időszakot.  Az évkezdésben én személy szerint azért hiszek, mert felértékelődnek ezek a rendezvények is, hiszen sokkal inkább nyomot tudnak hagyni a partnerekben, illetve a vendégekben. A decemberi időszak rendkívül zsúfolt rendezvényekben, az év eleje viszont jó alkalom az egymásra figyelésre, a valódi kapcsolódásra” – mondja Bosznai Károly. A FELIX-ben nincsenek rutin rendezvények, Károly és csapata minden ajánlatot személyre szabva állít össze, mérlegelve a résztvevőket, megismerve a megrendelőt és a rendezvény célját. Az így megtervezett, minden részletében kidolgozott rendezvény és a profi csapat garantálja, hogy az üdvötlőitaltól kezdve a vacsorán át például egy különleges sabrage show-ig, a vendég számára minden pillanat emlékezetes ajándék marad.

„Hiszek benne, hogy egy különleges élmény építi a csapatot, a céget, és hónapokig tartó motivációt tud adni, kiváltképp év elején. Rengeteg ötletünk van, hogyan tehetünk különlegessé egy rendezvényt. Ehhez jön hozzá a meglepetés faktor, egy apróság, amire nem számítasz, mégis ez marad meg benned a legtovább! Azok számára, akik a sűrű karácsonyi időszak helyett az év elején jönnek hozzánk ünnepelni, tartogatunk egy ilyen plusz meglepetést. Ez a mi ajándékunk!” – Bosznai Károly

The post A céges rendezvény HR-kérdés appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés