:

Már a NASA-t is érdeklik a megmagyarázhatatlan égi jelenségek, válaszokat akarnak

Egyelőre még nem ufókról van szó, csak olyan jelenségekről, mikre nincs magyarázat.

Egy 16 főt számláló új csapatot állított fel a NASA, kimondottan azoknak az égi jelenségeknek a vizsgálatára, amikre egyelőre nem létezik elfogadható, tudományos magyarázat – szúrta ki a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) közleményét a Hvg.

Több ebből Majdnem az orosz katonai büdzsével ér fel az Ukrajnának eddig nyújtott támogatás Nála idegesebben a piac sem reagál, ha a Nemzeti Bank rossz döntést hoz

A csapat minden tagja speciális tudással rendelkező egyén, akik között elismert biológusok, illetve óceánkutatók is akadnak.

A NASA közölte azt is, hogy mely területen kívánja alkalmazni a szakértői gárdát: ez a UAP (unidentified aerial phenomena), vagyis a különös égi jelenségek kutatása lesz. Nem kimondottan csészealjnak hitt objektumokat fognak tehát keresni, hanem azokat az eseteket vizsgálják meg közelebbről, amikről hivatalos jelentés készült.

A csapat az elkövetkező kilenc hónapban megpróbálja lefektetni az égi jelenségek elemzéséhez szükséges tudományos alapokat is, hogy megkönnyítsék a jövőbeli adatok feldolgozását. A kilencedik hónap végén minderről átfogó beszámoló is készül.

The post Már a NASA-t is érdeklik a megmagyarázhatatlan égi jelenségek, válaszokat akarnak appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés