:
Breaking News

Bejelentették, mikor és mennyiért jön a Playstation VR2

Bejelentették, mikor és mennyiért jön a Playstation VR2

Hosszú évek titkolózása után a Sony végre bejelentette, hogy a PlayStation VR2 jövő év elején, egészen pontosan február 22-én jelenik majd meg 550 dolláros (227 ezer forintos) áron. Ha olyan csomagban szeretnénk megvásárolni az új eszközt, amihez játék is jár, plusz 50 dollárt (20 ezer forintot) kell érte fizetni, és a töltő egység is ennyibe kerül majd, derül ki a PlayStation blogbejegyzéséből.

A PlayStation VR 2-t november 15-től lehet előrendelni a Sony online áruházában.

Az előrendelési regisztráció pedig még ma, november 2-án elindul. A eszköz használatához PlayStation 5 konzolra van szükség, így a Sony következő generációs virtuális valóság élményének megszerzése mindent összevetve minimum 1000-1100 dollárba fog kerülni (412-453 ezer forint). A virtuális valóság szemüveg többe kerül majd, mint a vállalat konzolja, a Playstation 5.

A VR2 Sense technológia olyan fontos funkciókat tartalmaz, mint a szemkövetés, vagy épp a 3D hanghatások, a PS VR2 Sense kontrollerek pedig adaptív kioldókkal és haptikus visszajelzéssel használhatók. A PS VR2 headset valamivel könnyebb és vékonyabb is lesz, mint elődje, és plusz szellőzőnyílást is beépítettek az extra légáramlás érdekében. Az eszköz ezúttal lencsebeállító tárcsát is kap, így azok távolságát is testreszabhatjuk.

A PlayStation fejlesztésének megjelenésekor nagyjából 20 játék lesz elérhető hozzá.

VR módban a játékosok 360 fokos nézetben próbálhatják ki a játékokat. A tartalom 4000 x 2040 HDR videóformátumban (szemenként 2000 x 2040) jelenik meg 90Hz/120Hz képkockasebességgel. Ezen kívül mozi módot is kap az eszköz, amelyben minden nem VR játék- és médiatartalmat egy virtuális mozivásznon tekinthetnek meg a felhasználók. A Cinematic Mode-ban a tartalom 1920×1080 HDR videóformátumban jelenik meg 24/60Hz-es és 120Hz-es képkockasebességgel.

Kapcsolódó Újabb részletek derültek ki a PlayStation VR 2-ről A Sony még nem nevezte meg pontosan, mikor is jelenik meg a Playstation VR2, azonban a hírek szerint legkésőbb jövő év tavaszán kezünkbe vehetjük a Lányi Örs további cikkei Azonnal törölje ezeket az alkalmazásokat, veszélyesek lehetnekElszabadult a gyűlöletbeszéd a Twitteren Elon Musk hatalomátvétele utánJobban élnek az emberek, mióta napelem látja el a falut

The post Bejelentették, mikor és mennyiért jön a Playstation VR2 first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés