:

Milliók várnak a hazai Valorant és League of Legends játékosokra

Milliók várnak a hazai Valorant és League of Legends játékosokra

Kizárólag magyar játékosok részére indít e-sport versenysorozatot a Lenovo a Gamerlanddel együttműködésben, ami a hazai Valorant és League of Legends közösség számára biztosít versenyzési lehetőséget, modern, újszerű versenyrendszerrel és rengeteg mérkőzéssel.

A bajnokság alapszakasza három Legion Ladderből és az offline döntőkből, vagyis a Legion Lanokból áll. Mindkét Legion Ladder 3-3 pontgyűjtő hétvégéből áll. A Legion Lanra a csapatok növelhetik a bejutási esélyeiket, ha minden hétvégi mérkőzésen részt vesznek, és gyűjtögetik a pontokat. A Legion Ladderek végeztével a ponttáblázat első 3-3 helyezettje között 1 millió forint összértékű vásárlási utalványt osztanak szét, és a hétvégék során legtöbb pontot gyűjtő 8-8 csapat vehet részt a Legion Lanon – az ide való bejutás már biztos pénznyereményt jelent.

A Gamerlandben rendezett offline döntőkre kvalifikált csapatok között 2-2 millió forint összdíjazásért, valamint a Magyar Valorant és LoL bajnoki címért folyik majd a küzdelem két januári hétvégén.

A bajnokság nem titkolt célja a közösségépítés, a Legion Ladder fordulókban pedig a szurkolók a Twitchen játszhatnak: ehhez nem kell mást tenni, csak helyesen válaszolni a közvetítés során feltett kérdésre. Díjak várnak a Legion Lanok legszerencsésebb helyszíni szurkolóira is, az offline döntőkön pedig a legkreatívabb cosplayeseket jutalmazzák. A versenyek lebonyolításáért az esportmanager.com oldal felel, a játékosok és csapatok itt regisztrálhatnak a versenyre, és a szabályzatok is itt találhatóak.

The post Milliók várnak a hazai Valorant és League of Legends játékosokra first appeared on 24.hu.