:

A kanapédról tombolhatsz élőben Elton John búcsúkoncertjére

Vissza a gyökerekhez, vissza a Dodger Stadionba. A magyar Disney+-előfizetők sem fognak lemaradni a legendás előadó utolsó észak-amerikai bulijáról.

Hazai idő szerint november 21-én hajnal 5:15-től az itthoni Disney+-előfizetők is élőben nézhetik Elton John utolsó észak-amerikai koncertjének háromórás exkluzív közvetítését – közölte a Forbes.hu-val a Disney hazai képviselete.

Koncert

A koncert a Countdown to Elton Live című műsorral kezdődik majd. Az esemény különlegessége, hogy a Los Angeles-i Dodger Stadionban lesz, 1975-ben itt adott legendás koncertet az Oscar- és Grammy-díjas brit előadó. A helyszínen több mint 50 ezren nézik majd a koncertet, ahol meglepetésvendégek is várhatók.

Több ebből A kanapédról tombolhatsz élőben Elton John búcsúkoncertjére Megjött a friss GDP-adat: egy ágazat fékezte csak a növekedést

„Számomra igazán különleges lesz érezni a rajongók energiáját, ezúttal nemcsak a Dodger Stadionban, hanem világszerte azoktól is, akik otthonról nézik majd élőben a közvetítést – mondta a közlemény szerint Elton John. – Izgatottan várom, hogy megünnepelhessük ezt a jelentős estét. Remélem, mindenki átérzi majd azt az erőt és örömöt, amit egy olyan ikonikus színpadon való fellépés jelent, mint a Dodger és amit én is éreztem majdnem 50 évvel ezelőtt.”

Turné

Elton John búcsúturnéja már 2018 óta tart, és természetesen a covid is közbeszólt a lefolyásába. Novemberrel véget ér a turné amerikai része, aztán jön Ausztrália, Új-Zéland, végül pedig az európai felvonás. A tervek szerint 2023. július 7-8-án, stockholmi duplabulival zárul az előadó utolsó turnéja.

Film

Ami Elton Johnt és a Disney+-t illeti, 2023-ban érkezik a streamingszolgáltatóra a Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend című, saját gyártású portréfilm. Ebben az elmúlt 50 év eddig nem látott próbafelvételeit és koncertfelvételeit mutatják be, exkluzív személyes archívumokkal és interjúkkal együtt.

The post A kanapédról tombolhatsz élőben Elton John búcsúkoncertjére appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés