:

Több mint száz állást hirdet Budapesten az egyik leghíresebb Youtube-csatorna gyártója

Több mint száz állást hirdet Budapesten az egyik leghíresebb Youtube-csatorna gyártója

A cég a rövid, virálissá váló csináld magad típusú videóinak köszönheti népszerűségét.

Jelentős toborzási kampányt indít a világ egyik vezető digitális tartalomgyártó vállalata, a The Soul Publishing – tudatta a cég a Forbes.hu-val. A több mint száz új pozícióból hetvenre kifejezetten színészeket és videósokat keres a díjnyertes stúdió új budapesti produkciós irodájába.

A TheSoul Publishing 3700 négyzetméteres produkciós központja szeptemberben nyílt meg a fővárosban. A stúdió jelenleg több mint 25 forgatási helyszínnel rendelkezik, ezek a TheSoul legnépszerűbb tartalmainak adnak majd otthont, úgy mint a 5-Minute Crafts – aminek közel 78 millió követője van a Youtube-on–, Cool Tool, SMOL és a 123 GO!. Emellett kísérleti központként is szolgál majd játék- és VR-tartalmakat bemutató projektekhez.

A díjnyertes digitális stúdió budapesti produkciós helyszíne az első, ami teljes forgatási központként fog működni, az épület egy 8 szobás házra hasonlít, saját főbejárattal és számos, egymással kapcsolatban álló belső helyiséggel rendelkezik.

A cég HR-vezetője szerint a nyitott pozíciók többségét még idén szeretnék betölteni, 2023 első felében tovább bővülnének.

Színészeket, videósokat, gyártási, HR- és IT-területekre keresnek jelentkezőket. A 5-Minute Crafts egyik legnépszerűbb videója. Forrás: 5-Minute Crafts // Youtube

Májusban írtuk meg, hogy regionális központot nyit Magyarországon „5-Minute Crafts” videókat gyártó stúdió. A TheSoul Publishing székhelye Cipruson van, nemzetközi irodái pedig az Egyesült Királyságban, Lettországban és az Egyesült Államokban találhatók. A vállalat 70 országban több mint 2700 munkatársat foglalkoztat, két orosz üzletember alapította.

The post Több mint száz állást hirdet Budapesten az egyik leghíresebb Youtube-csatorna gyártója appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés