:
Breaking News

Hoppá, szép csendben élesedett az RTL új streamingplatformja, már nézhető is a Zámbó Jimmy-sorozat

Hoppá, szép csendben élesedett az RTL új streamingplatformja, már nézhető is a Zámbó Jimmy-sorozat

Kiderült, mennyi lesz a fizetős RTL+-csomag havidíja, amiért cserébe A Király című sorozatot is nézni tudjuk például.

Fű alatt élesedett az RTL+, az RTL Magyarország nemrég bejelentett, fizetős, reklámmentes streamingplatformja. Beütöttük a korábbi platform, az RTL Most címét a böngészőbe, és azon már az új szolgáltatás jelent meg, de az rtlplusz.hu is működik.

A cikk írásának pillanatában a cég semelyik felületén nem kommunikálta a platform rajtját. Lehet, még csak soft launchról van szó, bár már most is látszik, hogy az ígért ötezer órányi, magyar nyelvű vagy magyarra lokalizált tartalom tényleg tele van RTL-es műsorokkal, saját gyártású, köztük streamingexkluzív sorozatokkal is, külföldi tartalmakkal, sőt filmekkel is.

Az elérhető címek összesítésével érdemes talán megvárni a hivatalos rajtot, mire tényleg véglegesedik az induló tartalomkínálat. Mindenesetre korábbi RTL+-os bejelentésről és várható tartalomról ebben a cikkben írtunk nemrég. Így is kiderült néhány új infó a platformról.

A jó élet Vaszkó Iván 5 perc olvasás
Megnéztem a Zámbó Jimmy-sorozat első részét, pár napig kerestem a jelzőt, ami a legjobban leírja
Üzlet Forbes 3 perc olvasás
RTL+ streamingszolgáltató: íme minden infó, exkluzív tartalom és kérdőjel

Induló sorozatok, havidíj, csomagok, eszközök

Az első hónapot ingyen kínálja az RTL+, utána 1990 forintos havidíjért érhető el a fizetős csomag.

Benne olyan, korábban már bejelentett streamingpremierekkel, mint a Zámbó Jimmy életéről szóló minisorozat, A Király első része (élménybeszámolónk itt), továbbá például a szintén új, A Nagy Fehér Főnök című sorozat első része, ezeket már látni is a platform főoldalán.

Az eddigi, ingyen vagy szolgáltatón keresztül elérhető RTL Most és RTL Most+ csomagok, mint korábban már elmondták, új nevet kaptak, RTL+ Light és RTL+ Active lett a nevük. Az RTL+ Active-hoz, valamint a fizetős csomaghoz 3 párhuzamos stream jár profilonként, az RTL+ Light maximum felbontása SD a többi HD-csomaghoz képest, és természetesen a fizetős csomagnál lesz elérhető a teljes tartalomkínálat.

Ezzel együtt a hivatalos app is arculatot meg nevet váltott, úgy tűnik, ugyanolyan elérhetőséggel: Android- és iOS-eszközökön, illetve böngészéből, okostévés app pedig továbbra sincs, hanem Chromecasttal vagy HDMI-kábellel kell zsonglőrködnünk.

The post Hoppá, szép csendben élesedett az RTL új streamingplatformja, már nézhető is a Zámbó Jimmy-sorozat appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés