:
Breaking News

Nyolc ajándékötlet a gasztró szerelmeseinek

Nyolc ajándékötlet a gasztró szerelmeseinek

Az elmúlt évszázadok tanulsága alapján enni mindig divat lesz, így összeszedtünk pár kimagaslóan izgalmas gasztróajándékot a luxustól a praktikusig, amivel garantáltan nem lövünk mellé!

1. Michelin-csillagos vacsora és hotel 18 órás kiszakadás a város zajából

Izgalmas csúcsgasztronómiai élmény a talán legjobb hazai étteremben, a Salt Budapestben, majd egy éjszaka a házban a Hotel RUM-ban, reggeli pedig a nagyszerű kilátással rendelkező Solidban

Ára: 520 euró (210 ezer forint) 2 főre

2. Kövi Pál: Erdélyi lakoma

A Mautner Zsófi által átdolgozott könyv méltóképpen őrzi a New York-i Four Seasons hotel egykori legendás tulajdonosának, Kövi Pálnak és az általa gyűjtött erdélyi receptek emlékét, egyben ma is használható, mindennapos bevetésre alkalmas szakácskönyv.

Ára: 11 999 forint

3. Ruzicska Tünde matchás készlet

A japán különleges teaszertartás igazi ünnepi pillanatokat varázsol, megfeledkezik az ember a külső körülményekről, egzisztenciális, mégis békés vitákat lehet lefolytatni a tökéletes kavarómozdulatok mintázatáról. Aztán mindenről megfeledkezve elkortyolgatni a matchát…

Ára: 7800 forint

4. Makifood élményajándék

Maki hosszú évek óta állócsillag a hazai főzőtanfolyamok egén: igényes, modern felfogású, profi kurzusai méltán népszerűek. Kedvenceink: vegán főzés Ádám Csabával, japán házi konyha Makival.

Ára: 25 000 forint

5. Fiskars konyhai olló

A legnagyobb francia séfek soha nem fogják elárulni, hogy a leghasznosabb konyhai kellék nem egy sárgaréz serpenyő, vagy egy csodálatos, nemesacél séfkés, hanem egy egyszerű konyhai olló, ami rengeteg feladatot pillanatok alatt elintéz.

Ára: 7890 forint

6. Flowerpower csésze

Egy kávéfüggő számára óriási jelentősége van, hogy milyen csészéből kapja meg a remegve várt újabb koffeinlöketet: a tapintása, színe, mérete is rettentő fontos, de még talán ezeknél is izgalmasabb, hogy még egy ugyanolyan garantáltan nem létezik ezekből!

Ára: 6900–7900 forint

7. Le Creuset cocotte

Brutális öntöttvas lábas, ami generációkon keresztül képes kiszolgálni minden igényt. Nem csak óriási öröm benne a főzés (pörköltekhez is tökéletes!), de közben a bicepsz is fejlődik az emelgetéstől.

Ára: 129 900 forint

8. The Artisan’s Box – Christmas

Igazi ínyenceknek készített ünnepi összeállítás, benne csupa extrém különlegesség: csúcsminőségű sáfrány, csokoládé, chili, balzsamecet, spanyol sonka, szardínia, kávé, panettone, olívaolaj, aprósütemény…

Ára: 190 eurótól (78 ezer forinttól)

The post Nyolc ajándékötlet a gasztró szerelmeseinek appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés