:

ASUS TUF Dash F15- Játékos társ a mindennapokra

ASUS TUF Dash F15- Játékos társ a mindennapokra

Az ASUS TUF (The Ultimate Force) család mindig is híres volt a strapabíróságáról, amire nem csupán az anyaghasználat és a mindennel megbirkózó hardveres felhozatal erősített rá, hanem az ezek kombinációját ötvöző külső is. A megújult ASUS TUF Dash F15 (FX517) pedig ezt az örökséget viszi tovább, ám számos ponton úgy lett optimalizálva, hogy a lehető legjobban igazodjon azokhoz, akik nem egy helyben képzelik el a szórakozást.

Az egyszerű vonalvezetés precíz és gépies megjelenést biztosít ezzel tisztelegve az elődöknek, miközben a mecha stílus inspirálta alumínium fedél Off Black és Holdfényfehér színekben pompázhat, így a felhasználók választhatnak a teljes inkognitás és a szemet kápráztató ragyogás között. Az új TUF Dash F15 mindössze 19,95mm vékony és 2kg, így bárhol készenáll a munkára és játékra egyaránt. A hordozhatóságot és a sokoldalúságot a 76Wh-s, nagy kapacitású akkumulátor és az USB-C töltés egészíti ki, gyorstöltéssel pedig mindössze 30 perc alatt elérhető az 50%-os töltöttségi szint.

A különleges TUF logót rejtő fedelet felnyitva a vékony kávákkal körülvett, 100% sRGB színskála-lefedettséggel és Adaptive Sync támogatással rendelkező 165Hz-es QHD vagy 300Hz-es Full HD panel tárul a játékosok elé. Előbbi kiváló választás azok számára, akik a legújabb játékok legjobb minőségben való futtatása mellett tartalomfogyasztásra és munkára is igen sokat használnák új kedvencüket, míg a 300Hz-es kijelző az e-sport szerelmeseit veheti le a lábukról. A kategóriájában különleges előnynek számító MUX kapcsolónak köszönhetően a modern hardverek minden ereje kisajtolható. Játék, streaming és munka még sosem volt ilyen egyszerű az Intel Core i7-12650H processzorral, a villámgyors DDR5-os memóriával és az akár NVIDIA GeForce RTX 3070-es grafikus kártyával, de természetesen az Intel és az NVIDIA legfrissebb palettájáról számos komponens választható.

A megújult hűtésnek köszönhetően nem csak hatékonyabb és erősebb lett az idei TUF Dash, hanem általános terhelés alatt akár némán is tud üzemelni, lekapcsolva a ventilátorokat. Persze ha kell, akkor hangos is tud lenni, hiszen játék vagy tartalomfogyasztás közben a Dolby Atmos támogatással rendelkező hangszórók fokozzák az élményeket. A sokoldalúságot és a hatékonyabb munkát a Thunderbolt 4-es USB-C portok, a villámgyors és biztonságos WiFi 6 szabvány támogatása és a 27%-kal megnövelt érintőpad egészíti ki.

The post ASUS TUF Dash F15- Játékos társ a mindennapokra first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés