:

„Ennyi kosarat még sosem kaptunk” – jön a Cápák között új évada

„Ennyi kosarat még sosem kaptunk” – jön a Cápák között új évada

Januártól visszatér az RTL üzleti showműsora. A Cápák az első négy évadban majdnem egymilliárd forintot fektettek be különböző vállalkozásokba.

Ötödik, jubileumi évadával, január 8-án 19 órakor tér vissza az RTL üzleti showműsora, a Cápák között. A műsor házigazdája továbbra is Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu.

„Az idei a műsor történetének leghosszabb évada lesz” – mondta Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a sorozat új évadának sajtótájékoztatóján, de nem árulta el, hány részre számíthatnak a nézők. A mostani évad forgatása alatt összesen 160 cég fordult meg a befektetők előtt.

A cápák visszatérnek az előző évadokból:

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország vezérigazgatójaLakatos István, a Bravogroup Holding társalapító-vezérigazgatójaBalogh Péter angyalbefektetőTomán Szabina, a Tomán Lifestyle tulajdonosaMoldován András, az Animalsoft Kft. és a Mangal Ilona Sertéshizlalda tulajdonosa Legyél jobb! Somogyi Szonja 5 perc olvasás
„Nem úgy megy, hogy majd a család eldönti, mit csináljak” – öt gondolat Tomán Szabina új könyvéből
Pénz Balogh Péter 11 perc olvasás
Balogh Petya: Ezért viszem tőzsdére a befektetőcégemet

„Ennyi kosarat még sosem kaptunk”

– mondta Moldován András az idei évadról. A befektetők egyetértettek, az előző évadokhoz képest sokkal tudatosabbak lettek a vállalkozók, rengeteg alkudtak és sokan visszautasították a cápák ajánlatát.

„Úgy döntöttem, visszaevezek egy kicsit a hazai vizekre, inkább a startupokra, a klasszikus nagy növekedési potenciált rejtő cégekbe fektetek be. Féltem, hogy abból viszont kevés lesz. Nem így volt” – árulta el a befektetéseiről Balogh Petya.

Balogh Petya, Tomán Szabina és Moldován András a műsor sajtótájékoztatóján. Forrás: RTL Sajtóklub

Balogh Levente 2021. októberében, Tomán Szabina tavaly novemberben, Balogh Petya pedig idén, a századik Forbes magazin címlapjára került.

Borítókép: Balogh Levente, Lakatos István, Balogh Petya, Tomán Szabina és Moldován András a Cápák között ötödik évadának sajtótájékoztatóján. Forrás: RTL Sajtóklub

The post „Ennyi kosarat még sosem kaptunk” – jön a Cápák között új évada appeared first on Forbes.hu.