:

Bajban vannak Norbiék, zárva vannak az üzleteik

Külső befektető mentheti meg Schobert Norbert vállalkozását. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy magyar cégről van szó.

Egyre több Norbi Update-üzlet húzza le a rolót – vette észre a Telex. Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Westendben és a MOM Parkban is bezárt a bolt, valamint a webáruház is szünetel.

A lap több üzletből is úgy értesült, hogy az üzletnek ellátási problémáik vannak, és nem érik el azokat az embereket, akik meg tudnák mondani, miért van fennakadás. Azt sem tudják, mikorra állhat helyre az üzlet.

Néhány budapesti boltvezető szerint Schobert Norbert külső befektetőket vonna be a hálózat tulajdonosi körébe. A cégvezető már szeptemberben azt mondta, nagyon nehéz helyzetben van, pedig néhány hónappal korábban a miniszterelnök öccse, Orbán Áron is bekerült a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságába. Nyolc éve a tagok között van Ómolnár Miklós, a Mediaworks egyik vezetője is.

A Norbi Update Lowcarb Zrt. tavaly és tavalyelőtt egyaránt 130 millió forint körüli veszteséggel zárt. Schobert korábban a tőzsdén is kipróbálta a céget, ez azonban balul sült el – négy éve éppen a magyar Forbesnak beszélt erről. Később a Forbes Late Night Flow vendégeként pedig elmondta, miért kezdte el a korábbi Norbi Update termékeket Update Lowcarb néven forgalmazni.

The post Bajban vannak Norbiék, zárva vannak az üzleteik appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés