:
Breaking News

Geszti pozitív gondolkodását viszi Friderikuszhoz

Geszti Péter műsora Friderikusz YouTube-csatornáján debütál.

„Indul mához egy hétre, jövő csütörtökön, ezen a csatornán a Friderikusz podcaston a Geszti+” – jelentette be Friderikusz Sándor a december 15-i adásában, ahol Zöldi Blanka újságíróval beszélgetett. A bejelentéshez csatlakozott Geszti Péter is.

Geszti azt mondta, a nevével fémjelzett beszélgetéssorozat arról fog szólni, hogy „hogyan lehet ebben a zavaros, bizalomhiányos, bizonytalan világban tudatosabb önképet felépítenie az embernek és ezáltal egy tudatosabb, jobban kivitelezett életet megvalósítani, ami szükséges lehet a boldogulásunkhoz”.

Hozzátette, hogy vendégeivel „lélektani és életvezetési dolgokról” fog beszélgetni.

Több ebből Mészáros Lőrinc cége rekordot döntött Megbukott a szlovák kormány a parlamenti bizalmi szavazáson

Friderikusz szerint Geszti nem mint riporter vezeti majd a műsort, hanem mint rezonőr. Geszti a szerepről azt mondta: „Tulajdonképpen beletaláltál valamibe, mert régóta gondolkodtam azon, hogy jelen kéne lennem a social médiában, mert azt gondolom, hogy talán megfelelő módon tudok artikulálni bizonyos gondolatokat és érzéseket, ráadásul én nagyon hiszek a pozitív gondolkodásban. (…)

Ez egy másik ország lenne, ha megtanulnánk eszerint élni és cselekedni. És abban hiszek, hogy valahogy ezt talán át tudjuk adni ezen beszélgetés sorozat alatt az embereknek.”

A Geszti+-t tíz részesre tervezik, kéthetente fog jelentkezni. Minden adásnak más tematikája lesz, többek között tervez meghívni magyar „önjogon lett” üzletembereket, hogy a gazdaságról kérdezze őket.

Geszti Péter munkáiról, konfliktusairól és dilemmáiról korábban a Forbes címlapsztorijában írtunk.

Borítókép: Orbital Strangers

The post Geszti pozitív gondolkodását viszi Friderikuszhoz appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés