:

Világversenyt hozna Magyarországra szövetségi vezetőként Dr. Hannya Nimer

Világversenyt hozna Magyarországra szövetségi vezetőként Dr. Hannya Nimer

Már több mint 20 éve a Muaythai sport szerelmese Dr. Hannya Nimer, aki WAKO magyar bajnok, indult IFMA VB válogatón, 2007-ben pedig a Magyar válogatottal kijutott Bangkokba. Számos edzőtáborban vett részt.

A munkája miatt azonban kiszorult a versenyzésből, és azóta bíróként tevékenykedik, mellette pedig nem utolsó sorban egy nagy pénzügyi cég vezetője. Most pedig jelölték a Magyar Muaythai Szakszövetség vezetésére.

– A Magyar Muaythai Szakszövetség munkáját a munka mellett a „pálya” széléről mindig nyomon követtem. Sokszor segítettem a Szakszövetséget és a klubokat a covid ideje alatt fertőtlenítő- és tisztítószerekkel, de volt arra is példa, hogy sportdiplomácia terén is kérték a segítségemet, amit nagyon szívesen teljesítettem a sportolók és a sport érdekében. Sok sporttárssal baráti kapcsolatba kerültem, ezek a barátságok a mai napig fennmaradtak, úgy gondolom, ez egy kis közösség – mesélte Dr. Hannya Nimer.

– Nagyon sok és csillogó eredményt értek el a magyar sportolóink az elmúlt években. Ezzel együtt a Szakszövetség mindig támogatta a sportolók munkáját, ez vitathatatlan, viszont úgy gondolom, hogy az elmúlt tíz évben a tőlük telhetőt megtették a sportágért, de most egy erős megtorpanás jellemzi a Szakszövetséget. A továbblépéshez azonban egy új vezetés szükséges, megtartva a régi értékeket egy új szakmai csapatot kell felállítani, hogy elmozduljunk erről a holtpontról. A változást nagyon sok sportoló és edző is támogatja, akik felkértek a Szakszövetség vezetésére, amit örömmel elfogadtam, hiszen ez egy kis család, ahol néha vannak viták, de szükséges a békülés, az egyetértés, hogy sikeresebben tudjunk tovább dolgozni a sikerhez vezető úton.

Dr. Hannya Nimer arról is beszélt, miért hagyta abba a sportot, és mit tudna tenni a Szakszövetségért, ha megválasztanák?!

– Mivel a akkoriban ezt a sportot az iskola vagy munka mellett űztük, csakúgy mint mások, én is kiszorultam a versenyzésből. A tanulás és a munka irányába fordultam, hogy ezt az egyensúlyt fenntartsam, elkezdtem bíráskodni. Akkoriban több szervezet akkreditált bírója voltam, de azóta is bíróként tevékenykedek a Szakszövetség égisze alatt. Jelenleg egy pénzügyi intézmény vezetője vagyok, több kiemelt beruházás stratégia tervezésében is részt veszek, az itt szerzett tapasztalatok mentén úgy gondolom, egy sikeresebb Szakszövetséget tudunk létrehozni, ehhez a stratégiához 5+1 pillért fogalmaztam meg.

5 + 1 hatékonyság növelő program a Szakszövetségben:

Klubok támogatása, finanszírozása Utánpótlás fejlesztése Átláthatóság, transzparencia (üvegzseb) Sport népszerűsítése Sportdiplomácia hatékonyabbá tétele

+1 Világverseny szervezése

– Végleges cselekvési terv kidolgozása egy hosszabb idő, amihez a klubok szakmai véleménye is elengedhetetlen lesz, hisz ez a fejlődés csak a klubokkal együtt valósulhat meg, összetartásban-összefogásban. Bízok abban, hogy mindaz, amit kaptam a sporttól, abból vissza tudok adni a közösségnek is – zárta gondolatait Dr. Hannya Nimer.

The post Világversenyt hozna Magyarországra szövetségi vezetőként Dr. Hannya Nimer appeared first on BellaCafe.hu.