:

Vigyázat, az IKEA visszahívja mindenki kedvenc mandulatortáját – mutatjuk, mire figyelj

Vigyázat, az IKEA visszahívja mindenki kedvenc mandulatortáját – mutatjuk, mire figyelj

Székláb és fémtárgy miatt hív vissza az áruház két termékéből is bizonyos mennyiségét.

Odger forgószékeket, valamint Almondy Daim mandulatortákat hív vissza az IKEA – közölte az áruház a Forbes.hu-val.

Szék

Aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), antracitszínű Odger forgószéket vásárolt, attól azt kéri a cég, hogy ne használja tovább a terméket, és lépjen velük kapcsolatba, hogy visszakapja a termék teljes vételárát. A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába van beleütve.

+ -1 kép a galériában Odger forgószékeket, valamint Almondy Daim mandulatortákat hív vissza az IKEA. Fotók. IKEA (2 kép)

A közlemény szerint ahogy az a cég kockázatértékelési és tesztelési programja ellenére kiderült, a szóban forgó szék említett dátumbélyegzésű csillag alakú lába eltörhet. A visszavételhez nem szükséges nyugtával vagy számlával igazolni a vásárlás tényét.

Torta

Elővigyázatosságból a 400 grammos Almondy Daim mandulatortából is visszahívnak egy bizonyos mennyiséget, mivel az egyik tortában fémtárgyat találtak.

Több ebből Most, hogy a Twitter népe leszavazta, Elon Musk kész lemondani a cég éléről – egy feltétellel Felrobbant egy Nyugat-Európába tartó orosz gázvezeték, hárman meghaltak

Mint írják, a visszahívás kizárólag az IKEA áruházakban vásárolt, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező mandulatortákra vonatkozik. Aki ebből vásárolt, vagy vigye vissza a terméket annak az áruháznak a vevőszolgáltatára, ahol megvette, hogy visszakapja a teljes vételárat, vagy forduljon az Almondyhoz a www.almondy.com címen.

Borítókép: IKEA

The post Vigyázat, az IKEA visszahívja mindenki kedvenc mandulatortáját – mutatjuk, mire figyelj appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés