:
Breaking News

Már bruttó 800 ezer felett az üzletvezetők kezdő fizetése – megint emel az Aldi

12 hónap alatt akár 37 százalékkal is nőhetett egyes Aldi-dolgozók bére.

A januári és júliusi után 12 hónapon belül a harmadik béremeléséről döntött az Aldi Magyarország, közölték a Forbes.hu-val.

Az értékesítési, logisztikai és irodai munkakörökben – néhány kivételtől eltekintve – egységesen újabb 10 százalékos béremelés jön 2023. január elsejétől.Így Aldi-dolgozók többségének bére – a januári 8 százalékos és a júliusi 8–19 százalékos emelést is beleszámítva – 12 hónap alatt 26-37 százalék közötti mértékben emelkedett.Egy év alatt közel ezer fővel nőtt a cégcsoport magyarországi foglalkoztatottainak száma, ami a közlemény szerint közel 30 százalékos bővülés, és így több mint hatezer főt foglalkoztatnak. Több ebből Megszólalt a magyar milliárdos cégcsoportja a gigaüzletről, itt a komment az áron aluli ajánlatra Így várja a forint Orbán szerdai kormányinfóját

Üzletvezető: bruttó 800 ezer forint felett

Ami az egyes pozíciókat illeti:

az újonnan belépő áruházi dolgozók kezdőbére 8 órás munkaviszonyban elsejétől havi bruttó 430 700 forintra, a kiemelt üzletekben bruttó 473 800 forintra emelkedik – az ebben a pozícióban elérhető legmagasabb bér bruttó 596 700 forint lesz;a biatorbágyi központi raktár logisztikai dolgozóinak kezdőfizetése a minimálbér több mint kétszeresére, havi bruttó 477 000 forintra, a 6. évtől bruttó 553 700 forintra nő, míg az itt elérhető legmagasabb fizetés bruttó 574 700 forint;az üzletvezetők bére elsejétől bruttó 809 400 forinttól indul, míg a 10 éve az Aldinál dolgozó áruházvezetőké akár bruttó 1 249 800 forint is lehet.

Hozzáteszik: a vállalat sávos rendszerben díjazza munkatársait, a minél magasabb bérsávok az Aldinál eltöltött szolgálati évekhez kötöttek, és automatikusan, bértárgyalás nélkül sorolódnak be munkaév alapján egyre magasabb bérsávba a dolgozók.

Árstopos korlátozások

Kapcsolódó hír az elmúlt napokból, hogy az Aldi az ünnepek előtt korlátozta a megvásárolható árstopos termékek mennyiségét. A versenytársat, a Lidlt is megkérdezték erről nemrég, ők úgy reagáltak, hogy az ünnepek előtt már nem tervez további korlátozásokat ezen a téren, csak a fennálló limiteket.

The post Már bruttó 800 ezer felett az üzletvezetők kezdő fizetése – megint emel az Aldi appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés