:

Mentes ToTu-tortával ünnepli a születésnapját az Állatkert egyik lakója

Mentes ToTu-tortával ünnepli a születésnapját az Állatkert egyik lakója

Nem is olyan régen köszöntötte Arunt, a kis elefántot születésnapi tortával a Mentes Cukrászüzem. Azonban újabb szülinapi bulik is közelegnek, és az Állatkert bodybuilder családjának egyik tagját egy igazi proteindús tortával köszöntik hamarosan. Így esett a választás a ToTu tortára.

Ötödik születésnapját ünnepli a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik gondozottja. Egy igazán sportos állatnak természetesen nem lehet akármiből a születésnapi tortája. Fitt és egészséges glutén-, szója,- és tejmentes finomságot, ToTu tortát kap. A ToTu egy tojásfehérjéből készült tejtermék helyettesítő termékcsalád, amely felhasználásával a Mentes Cukrászüzem készített igazi csemegét.

– Nagyon örülünk, hogy Oltványi Zsolt és csapata ilyen egészséges, trendi finomságokat képes elkészíteni a termékeinkkel. A széles körű felhasználhatóságon pedig csak ámulunk. A ToTu, amely eredetileg laktózérzékeny, tejfehérje-allergiás, sportoló és diétázó tejmentesen táplálkozó emberek ételének lett szánva, és az is, ki gondolta, hogy egyszer a Fővárosi Állatkert egyik fő sztárjának szülinapi tortájának fő alkotóeleme lesz? Büszkék vagyunk nagyon! – mondta Dr. Németh Csaba, a ToTu előállítójának részéről.

Aki kíváncsi, hogy melyik kedvencről van szó, és mennyire lesz megelégedve a ToTu-tortával, vagy csak fogadna rá, hogy hány perc alatt habzsolja be, december 23-án látogasson ki a Fővárosi Állat- és Növénykertbe?!

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

www.mentesen.com

The post Mentes ToTu-tortával ünnepli a születésnapját az Állatkert egyik lakója appeared first on BellaCafe.hu.