:
Breaking News

Pankotai Lili: Szeretnének engem eltávolítani

Pankotai Lili: Szeretnének engem eltávolítani

Pankotai Lili nevét október 23-a óta egy ország ismeri. Másfél hónap leforgása alatt nagyjából akkora fordulat következett be az életben és annyi sajtóhír témája lett, amit egyes ismert emberek tíz év alatt produkálnak. Hogy élte meg mindezt a 18 éves lány? Visszavonulót fúj vagy megerősödve halad tovább?

Lili megmutatta, miért kell a kritikus gondolkodás, mi a véleménye a hazai oktatásról, mit várna a politikusoktól, miért fájdalmas igazság az, hogy egy darab húsként kezelik az embereket és milyen társadalmat kellene építeni mindannyiunk érdekében. Hogy a személye előtérbe került a témához képest, amiért kiál(l)t?! Ezzel élni akar és nem visszaélni.

„Úgy érzem, mint hogyha leéltem volna 7 életet az elmúlt másfél hónapban. Sokszor fel sem fogja az agyam, hogy ennyi minden történt. De kimondottan jól vagyok, mert azt gondolom, hogy egy olyan közegbe és egy olyan helyzetbe kerültem, amiből én jól jöttem ki. Ezzel együtt, lehet, hogy erős kifejezés az, hogy közellenség lettem, de mindenképp vannak olyan emberek, akik szeretnének engem eltávolítani. Az már kérdéses, hogy miért? Azért, mert bontom a rendet, vagy mert félnek, vagy mert túlságosan is igazam van, vagy mert túl nagy figyelmet kap a mondanivalóm” – mondja Pankotai Lili a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

A fiatal lány nem omlott össze lelkileg, sőt megerősödött. Nagyban köszönhető ez a mögötte álló családi háttérnek, ahol sok mindent megengedtek neki, de egyvalamire mindig ösztönözték.

„Soha nem mondták meg nekem azt, hogy mit csináljak. Egyetlen dologra viszont nagyon tudatosan neveltek, az pedig a megkérdőjelezés. Mindent. Őket is. Minél színesebben, minél több platformról tájékozódjak, és ez nagyon célba ért. Amikor elkezdtem megkérdőjelezni azt, ami körülöttem történik, mélyebbre néztem, és elindult bennem a lavina. Ez a kritikus gondolkodás és a hozzáállás a dolgokhoz abszolút a neveltetésemből jön. Attóll függetlenül, hog ymegkérdőjelezek valamit, lehet, hogy úgy van, ahogy elsőre tűnik, de nagyon fontos körbejárni és látni a lényeget. Nagyon jól látom, hogy ez a rendszer hogy működik…, ezért sem omlottam össze lelkileg. Én is tudom használni a médiát. Mivel látom, hogy mi történik, ez alapján tudok levonni egy következtetést: a következő alkalommal jobban fognak rám figyelni, ezért legközelebb írok egy még ütősebb slamet” – jelenti ki Lili a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában..

 

The post Pankotai Lili: Szeretnének engem eltávolítani appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés