:

Tejmentes bejglivel a testét, ismert színészek látogatásával a lelkét táplálták a Bethesda betegeinek

Tejmentes bejglivel a testét, ismert színészek látogatásával a lelkét táplálták a Bethesda betegeinek

A Bethesda Gyermekkórház lakói számára is közeleg a Karácsony, és sokuk Szenteste sem hagyhatja el a kórtermeket. Az intézmény dolgozói mindent megtesznek, hogy számukra is minél meghittebbek legyenek az ünnepek, és ebben szerencsére egyre többen igyekeznek segíteni munkájukat.

Rékasi Károly, Pikali Gerda és a tej-, glutén,- és szójamentes ToTu-bejgli készítői is e célból érkeztek a Bethesda utcába.

– A ToTu egy tojásfehérjéből készült tejtermék helyettesítő termékcsalád, amellyel a túrót, sajtkrémet, tejfölt, tejet, sőt, a gyümölcsös joghurtot is tudják helyettesíteni a tejfehérje-allergiások vagy alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú ételekkel táplálkozók mint a cukorbetegek. A Mentes Cukrászüzemben pedig Oltványi Zsolt vezetésével a ToTu és más tej-, glutén-, és szójamentes alapanyagok felhasználásával elkészítették a Mentes ToTu bejglit, hogy a karácsonyi sütizés tényleg mindenki számára feledhetetlen, ízgazdag élmény lehessen – mondta Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök, a ToTu termékek gyártójának részéről.

A látogatók a kórház összes kis lakójának hoztak a finomságokból, és egy lélekemelő, felejthetetlen séta, beszélgetéssorozat során adtak kóstolót az édességekből, és a csodálatos színész házaspár révén lelki eleséget a gyermekeknek. Mindenki egyet értett abban, hogy a következő találkozásig nem kell jövő karácsonyig várni.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

www.mentesen.com

 

The post Tejmentes bejglivel a testét, ismert színészek látogatásával a lelkét táplálták a Bethesda betegeinek appeared first on BellaCafe.hu.