:

Ha széthordod a pulcsijukat, visszaviszed, és megcsinálják – akár hét év múlva is

Ha széthordod a pulcsijukat, visszaviszed, és megcsinálják – akár hét év múlva is

Hét évig készítettek mindent a két kezükkel, ma már partnervarroda is segíti őket. Az átláthatóság, fenntarthatóság mellett teszik le a voksukat biopamut pulcsijaikkal, amiket évek múltán is megjavítanak neked, ha kéred. A Touch Me Not Clothing alapítóival beszélgettünk, akik az erős törzsvásárlói gárdának köszönhetően vészelték át a coviddal terhelt éveket.

Ha nem egy magyar dizájnerektől nyüzsgő vásáron lennék, a Touch Me Not Clothing ruhadarabjait tapogatva azt gondolnám, valamilyen letisztult, skandináv stílusú külföldi márkával van dolgom. Nem múlnak el nélkülük Wampok, és ma már hét évvel a hátuk mögött egyre kevesebben sóhajtanak fel, hogy „egy pulcsiért azért ez sok, nem?”

Az elmúlt évek a tudatossá válás szellemében teltek szinte minden téren, ami jót tett a már kezdetekkor fenntarthatóságra, átláthatóságra és a környezeti terhelés csökkentésére törekvő márkánál. Egyre többen értik meg, miért fontos jó minőségű, utánkövethető minősítéssel rendelkező, a kontinensen belülről érkező alapanyagokból, helyi munkaerővel készített termékeket használni, hordani.

+ 4 kép a galériában + 4 kép a galériában