:

Máris fizetős változatot kap 2022 legérdekesebb szoftvere

Máris fizetős változatot kap 2022 legérdekesebb szoftvere

Pár hónap ingyenes működés után fizetős, prémium változat készül az egyik legeredményesebb chatbotból, a ChatGPT-ből – írja a Gizmodo. A fejlesztés mögött álló cég, az Elon Musk által alapított OpenAI már nyilvánossá is tett a jelentkezési felületet, valamint felmérést indított, amelyben arról kérdezik az embereket, hogy mennyit áldoznának a fejlesztésre havonta.

A várólista egy egyszerű Google-űrlapból áll, melyből kiderül, hogy a chatbot prémium verziójának munkacíme ChatGPT Professional lesz. Az űrlap alapvető demográfiai adatokat gyűjt, de szondázó kérdéseket is feltesz, legfőképp a jövőbeli árral kapcsolatban. A cég a hivatalos Discord-oldalán közzétett nyilatkozatában azt írja: céljuk a szolgáltatás fenntartása és fejlesztése, amelynek egyik módja a monetizáció.

Néhány új funkciót meg is említettek a ChatGPT Professional előnyei között. Ezek szerint a chatbot bármikor elérhető lesz, gyorsabb válaszokat fog adni, ráadásul korlátlan számú üzenetet is küldhetnek majd neki a vásárlók. 

A ChatGPT gyorsan a figyelem középpontjába került, hiszen mindössze pár hónapja, 2022 novemberében került open-béta állapotba a fejlesztés. Azóta viszont már azt rebesgetik, hogy a Microsoft amellett, hogy 10 milliárd dollárt fektetne be a vállalatba, a Bing keresőmotorját is ezzel tenné a Google kihívójává.

The post Máris fizetős változatot kap 2022 legérdekesebb szoftvere first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés