:

Évi 140 millió forintos fizetésért keres légiutas-kísérőt a Netflix

Diszkrét, motivált és önállóan dolgozni tudó légiutas-kísérőt keres a Netflix. Jócskán megfizetné.

Légiutas-kísérőt keres a Netflix az egyik magánrepülőgépéhez, akár évi 385 ezer dollárt (jelenlegi árfolyamon kb. 140 millió forintot, azaz havonta nagyjából 11,7 milliót) fizetne a sikeres jelentkezőnek, írja a BBC. A streamingóriás olyan jelöltet keres, akinek

független ítélőképessége van,diszkrét,motivált,kiemelkedő ügyfélszolgálati képességekkel rendelkezik,és kevés irányítással is elboldogul.

A BBC emlékeztet, hogy a Netflix tavaly munkahelyek százait szüntette meg, miután csökkent az előfizetőinek száma.

Több ebből Nagyon rosszul járt a Netflix, és nagyon örül neki A Netflix kimondta: nem való minden tartalmuk mindenkinek

A javadalmazás pontos összege a jelentkező hátterétől, tapasztalatától és készségétől függ majd. Az új légiutas-kísérő alapvetően a kaliforniai San Joséban dolgozik, de a szerepkör értelemszerűen sok utazással jár majd.

A Netflix közleménye szerint az Aviation (légi) részleg abban segíti a céget, hogy „hatékonyabban és eredményesebben érje el a világot, hogy a cég továbbra is örömet tudjon teremteni”.

A Super Midsize Jet légiutas-kísérőjének feladatai közé tartozik többek között a pilótafülkében, a kabinban és a galérián lévő vészhelyzeti berendezések felszállás előtti ellenőrzése, és képesnek kell lenniük akár 13 kilogrammos tárgyak felemelésére is a berakodás és a raktározás során.

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint a légiutas-kísérők átlagos fizetése az országban valamivel több mint évi 62 ezer dollár.

A tavalyi negyedik negyedéves eredményeket csütörtökön publikálja a cég. A vállalat év elején fedte fel, hogy több mint egy évtized után először csökkent a fizető ügyfelek száma, miután a kulcsfontosságú piacokon megemelte az árakat.

Több ebből A Netflix beállhat a mozik mellé, ami nem lenne hülyeség Netflix, Zoom, Bitcoin – ők volnának a tech ipar valódi nyertesei?

The post Évi 140 millió forintos fizetésért keres légiutas-kísérőt a Netflix appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés