:

Újra indít járatokat a Wizz Air a világ egyik legnépszerűbb városába

Néhány éve már repült a Wizz Air Isztambulba itthonról, de akkor még az ázsiai oldalon lévő reptérre.

Újra repül a Wizz Air Magyarországról Isztambulba és a Török Riviérára. Az Okosutas azt írja, a foglalási rendszerbe már felkerültek a járatok (az applikációba egyelőre nem, csak a weben), március végétől a Wizz Air naponta indít járatokat Isztambulba. Az árak már 15 eurótól, azaz kb. 6 ezer forinttól indulnak diszkontklubbal.

Több ebből A Ryanair-vezérnek van egy tippje, ki veszi meg a Wizz Airt Szinte mindenhol magához tért az európai turizmus a covid óta – de csak szinte

A Wizz Air mostantól a Török Riviéra legnépszerűbb részére, Antalyába is indít járatokat, nemcsak Budapestről, de Debrecenből is. A sűrűség itt heti 3 lesz, május végétől.

Néhány évvel ezelőtt a Wizz Air már repült Isztambulba, de az ázsiai oldalon lévő fapados reptérre (Sabiha Gokcen). Most az időközben elkészült, 2018 óta üzemelő új fő reptér lesz a cél.

Törökországot mint úti célt nemrég mi is ajánlottuk, a török líra mélyrepülése egészen olcsóvá tette az országot.

Isztambul a világ egyik legnépszerűbb desztinációja, a Mastercard Global Destinations Cities Indexe alapján évi 13,4 millió látogatóval a 8. leglátogatottabb, Antalya pedig a 10., 12,4 millióval (az adatok még covid előttiek).

The post Újra indít járatokat a Wizz Air a világ egyik legnépszerűbb városába appeared first on Forbes.hu.