:

Hasznos funkciókkal bővült a Viber

Hasznos funkciókkal bővült a Viber

A Viber két jelentős újítást jelentett be világszerte: megjelent a Business Inbox és a kereshető Commercial Account (Kereskedelmi Fiók). Előbbi közvetlenül a Csevegések menüponton keresztül biztosít külön helyet a hivatalos márkafiókokból származó üzenet (banki értesítéseket, rendelések és szállítások visszaigazolásait, különleges üzleti ajánlatok) tárolására és rendszerezésére.

A Business Inbox üzenetek akkor aktiválódnak, mikor a felhasználó megkapja az első üzleti üzenetét. Azoknál, akik korábban már kommunikáltak vállalkozásokkal, a beszélgetések a funkció megjelenését követően (Viber 18.0 vagy későbbi frissítés esetén) automatikusan átkerülnek a Business Inbox mappába. Amint a mappa megjelenik a Csevegések listában, az összes üzleti üzenet alapértelmezés szerint odakerül.

Viber

Az új Commercial Account bevezetésével pedig a felhasználók egyetlen helyen fedezhetik fel a márkákkal való kapcsolattartás összes lehetséges módját. A Viberen megtalálható valamennyi üzleti információ, szolgáltatás és csevegés egyetlen kereshető üzleti egység alatt érhető el:

A felhasználók proaktívan kereshetnek adott kategóriába sorolható fiókokat (vállalkozásokat), amennyiben a Viber fő keresősávjába beírják annak nevét. Azok a felhasználók, akik belépnek egy Commercial Account-ba, láthatják a márka címét, logóját, hitelesítését, leírását, elérhetőségét, valamint a Viberen elérhető kommunikációs csatornákat. A fiókok továbbíthatóak, így növelik a márkák láthatóságát. A felhasználók tájékoztatása érdekében a márkák legfeljebb három lokációt, egy weboldalt, egy telefonszámot és egy legfeljebb 1000 karakterből álló leírást adhatnak meg magukról. Viber

A két funkció 2023. január 23-án debütált nemzetközi szinten, így Magyarországon is.

The post Hasznos funkciókkal bővült a Viber first appeared on 24.hu.