:

A többiekhez képest árbajnok lesz az új streamingszolgáltató – és még A besúgó is rajta lesz

A SkyShowtime streamingszolgáltató magyarországi ára jóval a Netflix, a Disney+ és az HBO Max havidíja alatt lesz. Rajt február 14-én.

Február 14-től lesz Magyarországon is elérhető a SkyShowtime – közölte a streamingszolgáltató a Forbes.hu-val. Emellett hét másik közép- és kelet-európai piacon fog elindulni a platform ugyanazon a napon: Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Velük együtt immáron 20 országban lesz elérhető a szolgáltató.

Több ebből Kijött a rendelet: így dőlhet el a Dunaferr sorsa Újra az élen: az EU legkorruptabb országában élünk

Hol, mennyiért?

A Comcast és a Paramount Global médiaóriások közös európai platformja Magyarországon

havi 1999 forintért lesz elérhető.

Szokáshoz híven böngészőből is hozzáférhető lesz, és lesz alkalmazás is minden fontosabb mobilos, okostévés platformra.

Ami ezt az 1999 forintot illeti, a konkurenciához képest sokkal kedvezőbb díjazás, mutatjuk a listás havidíjakat (tehát a különböző kedvezmények, éves ajánlatok nélküli árakat):

Apple TV+: 2790 forint/hó,Disney+: 2490 forint/hó,HBO Max: 2390 forint/hó,Netflix 2490-4490 forint/hó között.

Mit?

A SkyShowtime lesz otthona többek közt a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozatainak, gyermek- és családi tartalmainak, illetve filmes, sorozatos és franchise-katalógusának.

Már az indulás napján olyan tartalmak lesznek elérhetők a platformon, mint például a Jurassic World: Világuralom, Az Északi vagy a Top Gun: Maverick.Ami a sorozatkínálatot illeti, jön például a Yellowstone, illetve annak előzménysorozatai is (1883, 1923), a Halo vagy a Mayor of Kingstown.

És ami az HBO Maxszal kötött, már korábban bejelentett megállapodásukat illeti, Európában 21 saját gyártású sorozatot vásároltak meg az HBO Maxtól – olyanokat is, amik 2023-ban itt, immár SkyShowtime Originals címkével fognak debütálni. De nagyrészt ezek azok a sorozatok, amiket az HBO Max tavaly nyáron vett le a kínálatából, ennek a megállapodásnak a kereteiben lesz újra elérhető a magyar gyártású A besúgó is például. A korábbi bejelentés értelmében márciustól lesznek elérhetők az HBO Maxtól átmentett címek.

The post A többiekhez képest árbajnok lesz az új streamingszolgáltató – és még A besúgó is rajta lesz appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés