:

Megbízható Bolt: mindent az elismerő minősítésről

Megbízható Bolt: mindent az elismerő minősítésről

A „Megbízható Bolt” minősítéssel webshopokon találkozhatunk. De mit is jelent pontosan, ha ezt látjuk és mi alapján érdemli ki egy webshop ezt az elismerést? Összeszedtünk minden információt, amit a „Megbízható Bolt” minősítésről tudni kell.

Mi az a Megbízható Bolt szolgáltatás?

A Megbízható Bolt szolgáltatást az Árukereső.hu hozta létre két célból. Az egyik, hogy a webshopokat arra ösztönözze, hogy minél jobb minőségű termékeket, szolgáltatást és vásárlói élményt nyújtsanak a vásárlóknak. A másik, hogy megkönnyítsék a vásárlók döntését, ha esetleg 2 vagy több webshop között vacillálnak.

Az a webáruház tehát, amely rendelkezik ezzel a minősítéssel, ténylegesen megbízható és nem fog csalódást okozni a vásárlóknak semmilyen téren.

Mivel érdemli ki a webshop?

Az Árukereső az adott webshopban már vásárolt emberek véleményét gyűjti össze különböző szempontok alapján. Ilyen például a vásárlók elégedettsége a szállítási idővel, a bolt áttekinthetőségével, az ügyfélszolgálattal és kommunikációval, valamint általánosságban a webshoppal és a vásárlás minőségével. A kiértékelt vélemények alapján kétféle Megbízható Bolt minősítést különböztet meg az Árukereső.

Ha 60 nap alatt, legalább 10 visszajelzés eléri a 4.2-es értékelést, akkor az adott webshop minősítését egy zöld keretes embléma jelzi. Amennyiben 60 napon belül legalább 60 visszajelzés érkezik a vásárlóktól, amely átlaga eléri a 4.6ot, a bolt egy zöld hátteres emblémával gazdagodik, amely az előzőnél egy még jobb minősítés. Ezzel rendelkezik a Kazán WebShop is, amely vásárlóinak 96.6 %-a ajánlaná a webshopot ismerőseinek is.

Meddig érvényes a minősítés?

Ha egy adott hónapban a webshop rosszul teljesít és a vásárlói vélemények nagyrészt negatívak, akkor a bolt a rangot el is veszítheti. Ezzel is biztosítja az Árukereső, hogy mindig friss információval rendelkezzenek a vásárlók az adott webáruházról.

Minősítés előnyei

Mivel mindig aktuális vélemények határozzák meg, hogy a webshop továbbra is rendelkezhet-e a minősítéssel, a vásárlók mindig friss és hiteles információt tudhatnak meg a bolt minőségéről és a vásárlói élményről. A vásárlói vélemények az eladóhoz is eljutnak, így folyamatosan lehetőségük van a termékek és szolgáltatások javítására.

Hirdetés

Cimkék

Keresés