:

Nem kellett messzire menni a frissen elkelt Vodafone új vezéréért

Blénessy László immáron három pozícióban dolgozik a Jászai Gellért-féle 4iG csoportban.

A január 31-ével hivatalosan és végérvényesen elkelt Vodafone Magyarország irányítását vezérigazgatóként Blénessy László, a 4iG Nyrt. üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettese veszi át – közölte a csoport a Forbes.hu-val.

Blénessy a fenti két kinevezés mellett már január 1. óta a szintén 4iG-kötődésű Antenna Hungária vezérigazgatójaként is ténykedik.

Több ebből E-kereskedelmi sokk: lemondott a Kifli főnöke Autósok, figyelem: 3 millió aktív járművet érint az éjféli változás

A magyar Vodafone-t a magyar állammal közösen felvásároló, NER-közeli csoport azt is bejelentette,

hogy általános vezérigazgató-helyettesként Tábori Tamás, az ugyancsak 4iG-féle Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője is csatlakozik Blénessy mellé,pénzügyi vezérigazgató-helyettesként pedig Thurzó Csabát, a csoport gazdasági vezérigazgató- helyettesét is beültették a Vodafone-vezetőségbe.

A 4iG Nyrt. felsővezetésbe március elsejével Sacha Dudler is megérkezik mint újabb vezérigazgató-helyettes, a közlemény szerint a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért fog felelni a csoporton belül.

A svájci Dudler 2013-tól 2022-ig a Saudi Telecom Groupnál volt vállalati teljesítménymenedzsment és transzformációs folyamatokért felelős vezető és a csoport vezérigazgatójának tanácsadója, 2022 óta dolgozik 4iG-színekben, az albán távközlési vállalatok transzformációjáért felelős vezetőként csatlakozott.

Ahogy a közlemény fogalmaz, a kinevezések „a Vodafone Magyarország és a meglévő távközlési portfólió integrációja érdekében” történt, a vezetők feladata pedig „a csoporton belüli szinergiák azonosítása és az üzleti működési folyamatok összehangolása”.

The post Nem kellett messzire menni a frissen elkelt Vodafone új vezéréért appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés