:

Kérjen segítséget az elektronikai hiánypiacon való túléléshez!

Kérjen segítséget az elektronikai hiánypiacon való túléléshez!

Az elektronikai hiánypiacon való eligazodás messze nem az egyetlen ellátási láncra vonatkozó kihívás az elektronikai gyártók számára. A legjobb időkben az ellátási lánc számtalan kockázatnak van kitéve, beleértve a kereslet/kínálat egyensúlyhiányával, a logisztikával, a kereskedelemmel és a kereslettel kapcsolatos problémákat. A megnövekedett komplexitás nagyobb kockázattal és jóval kiterjedtebb rugalmassági igénnyel jár.

A félvezető-ellátás hiányosságainak legjelentősebb problémája: az ellátási láncok megbízhatóságának tematikája. Merthogy nem kérdés, napjainkban az együttműködés kulcsfontosságú. A megfelelő beszerzési partner megléte segítheti az elektronikai gyártókat abban, hogy eligazodjanak az elektronikai hiánypiacon, és kezeljék a potenciális kockázatokat a reagálási képesség és agilitás növelése érdekében. A megfelelő partnerrel együttműködve az OEM-ek proaktívabb álláspontot képviselhetnek az ellátási lánc rugalmasságának növelése érdekében. Ajánlhatunk önnek egy tisztességes és elkötelezett elektronikai alkatrész beszállítót?

A TME, azaz a Transfer Multisort Elektronik több mint 30 éve vesz részt az elektronikus alkatrészpiac kiépítésében. Globális üzletmenetüket családi cégvezetési stratégiával ötvözik, és bíznak az innovatív megoldásokban, amelyeket szilárd üzleti alappal támogatnak. Ha vállalata vagy partnere számára olyan megbízható beszállítót keres, akivel könnyedén elérheti ügyfeleit szerte a világon, akkor ezennel meg is találta. Ne feledje, hogy egy erős disztribúciós partner a beszállítói bázison és az alternatívákhoz való hozzáférések megfelelő porondján van.

A megfelelő és megbízható partner a következőkben segíthet:

Az ellátási lánc bővítése változatos és rugalmas megoldásokkal a pontos szállítás érdekében. A piaci láthatóság bővítése, hogy az OEM-ek megtervezhessék a készlet- és rendeléskezelést. Az ügyfelek vásárlóerejének növelése. Széleskörű és mély hozzáférés fenntartása a globális piachoz, hogy az ön cége is a készletinformációk birtokában tervezhessen. Biztonságos leltárzónák kialakítása az átfutási idővel kapcsolatos problémák megoldása érdekében. Szállítóválasztási folyamatok és minőségellenőrzések fenntartása a termékproblémák elkerülése érdekében.

The post Kérjen segítséget az elektronikai hiánypiacon való túléléshez! first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés