:

Korábban érkezik a The Last of Us sorozat következő része

Korábban érkezik a The Last of Us sorozat következő része

A nézők már bizonyára hozzászoktak, hogy magyar idő szerint hétfő hajnalban mutatják be a The Last of Us sorozat újabb részeit, azonban az HBO úgy döntött, hogy a most következő héten változtat a menetrenden: a jövő hétre várt ötödik epizódot Magyarországon már szombat hajnalban elérhetővé teszi – írja az Engadget.

Ennek oka, hogy amerikai idő szerint vasárnap este rendezik meg az Egyesült Államok legfontosabb sporteseményét, a Super Bowl-t, amely során a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs csap össze.

A szolgáltató így akarja elkerülni, hogy a népszerű sorozatot háttérbe szorítsa a neves sportesemény. Az HBO tévécsatornáján lévő premiert azonban nagy valószínűséggel nem érinti a módosítás, így továbbra is hétfő hajnalban adják majd le az ötödik részt.

Ezt követően már a kilenc részes évad felénél tartunk majd. A folytatás miatt azonban nem kell izgulni, az HBO ugyanis már az első részek sikere után jóváhagyta a második évadot, amely várhatóan a The Last of Us 2 videojátékot fogja adaptálni.

A videojáték első részének felújított változatáról, illetve második részéről tesztet is készítettünk, hamarosan pedig a játék PC-s változata is megjelenik. Rossz hír azonban a játék szerelmeseinek, hogy a Naughty Dog kiadó bejelentette: március 3. helyett március 28-án jelenik meg a számítógépes, felújított kiadás. Ez azonban nem is tűnik rossz időzítésnek, ugyanis a sorozat első évada március 12-én ér véget, így néhány hét pihenés után neki is lehet állni a játéknak.

The post Korábban érkezik a The Last of Us sorozat következő része first appeared on 24.hu.