:

Éjszakai feltöltődés az arcbőrödnek

Éjszakai feltöltődés az arcbőrödnek

20 éves kortól kezdődően bőrünk folyamatosan változik, saját hialuronsav tartalma csökken, elkezdenek kialakulni az első finom ráncok és redők.

A hagyományos éjszakai krémek állaga sok esetben túl sűrű, elnehezíti a megtisztított arcbőrt, így ezekkel szemben azokat a textúrákat részesítjük előnyben, amelyek könnyed érzetet és hosszan tartó nedvességet biztosítanak. Az új Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém frissességet és hidratáltságot nyújt az éjszakán során, reggelre pedig hidratált és ragyogó bőrt eredményez.

Erős formula a bőröregedés legelső jelei ellen

Az életkor előrehaladtával a bőr saját hialuronsav tartalma csökken, a dermiszben és az epidermiszben elkezdenek megjelenni az első finom ráncok. Az új Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém több olyan összetevőt tartalmaz, amelyek késleltetik kialakulásukat, illetve feltöltik a már meglévő barázdákat. A formula kétféle hialuronsavat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr hidratáltságát fenntartani akár 72 órán keresztül: a magas molekulájú hialuronsav megköti a nedvességet, míg az alacsony molekulájú hialuronsav mélyebbre hatol, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását.

Glicerinnel kombinálva nagyon magas hidratáltságot biztosít és jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát. A B5 Provitamin aktívan regenerál és erősít az éjszaka folyamán, míg az E-vitamin véd az oxidatív stresszel szemben. Az eredmény: a bőr reggelre friss, egészséges és intenzíven hidratált. Gél állagú textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok alapján minden bőrtípus számára megfelelő, beleértve az érzékeny bőrt is.

A Product in Use (PiU – termék használat közben) tanulmányt összesen 160, 25 és 40 év közötti nő részvételével végezték el, akik négy hét rendszeres használat után számoltak be tapasztalataikról. A válaszadók 99%-a megerősítette, hogy a Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém minden nap ragyogó fényt adott bőrének, 98%-uk pedig a bőrüket azonnal hidratáltnak érezte.

Az Eucerin új terméke ideális választás lehet azok számára, akik olyan éjszakai arcápoló terméket keresnek, melynek könnyű textúrája gyors felszívódást és hosszan tartó, erős hatást biztosít – a reggeli friss megjelenésért.

Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém

Az áttetsző éjszakai gél állagú termék akár 72 órán át hidratálja az arcbőrt Küzd az első ráncok megjelenése ellen. Enyhíti az oxidatív stressz hatásait a bőrön, textúrája ultrakönnyű Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 11 590 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

The post Éjszakai feltöltődés az arcbőrödnek appeared first on BellaCafe.hu.