:
Breaking News

Német diszkontlánccal szárnyal tovább a Hell

Az energiaital-gyártó Hell Energy Magyarország Kft. négy országra szólóan mindkét Aldi vállalatcsoporttól (Aldi Süd és Aldi Nord) megrendelést kapott, így az ausztriai, német, szlovén és svájci Aldikba fogja szállítani termékeit, évente mintegy 16 millió palackot.

A vaj árát nemrég jelentősen csökkentő Aldi Magyarország Forbes.hu-nak is eljuttatott közleményében kifejti: termékkínálatuk kialakításakor kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minél több magyar cég lehessen a beszállítójuk. Az áruházlánc teljes kínálatának mintegy 60 százaléka származik hazai cégektől, egyes termékkategóriákban – például a friss húsnál, 65 alapvető tejterméknél – 100 százalékos a magyar termékek aránya.

Több ebből 385 alatt, újra elképesztő erőben a forint Brüsszel kérte, a kormány engedett: lemondott több kormánytag a vagyonkezelő alapítványok éléről

Támogatják a magyar cégek exportlehetőségeit, ezért 2022 tavaszán nemzetközi bemutatkozási lehetőséget szerveztek a hazai élelmiszeripari vállalatok számára. A meghívott cégek az Aldi Süd és az Aldi Nord globális beszerzőivel ismertethették meg termékeiket az Aldi Magyarország szervezésében. A tenderen számos cég vett részt, és az alapos kiválasztási folyamat eredményeként a Hell Energy mindkét vállalatcsoporttól megbízást kapott.

Az Aldi Süd vállalatcsoport Ausztriára, Németországra, Svájcra és Szlovéniára szóló megrendelést adott, amelyben állandó és szezonálisan kapható termékek egyaránt megtalálhatók, az Aldi Nord pedig németországi üzleteiben fogja értékesíteni a Hell által gyártott termékeket.

A teljes megbízás volumene mintegy 16 millió palack évente.

The post Német diszkontlánccal szárnyal tovább a Hell appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés