:

Ez lehet a világ leggyorsabban feltölthető mobilja

Ez lehet a világ leggyorsabban feltölthető mobilja

A világ leggyorsabb töltési rendszerét mutatta be új telefonjában a Realme: a kínai gyártó GT Neo 5-ös készüléke 240 wattos gyorstöltéssel bír majd – írja a Verge.

A paramétereit tekintve átlagosnak mondható androidos készülék 4600mAh-s akkumulátora a 240W-os töltésnek köszönhetően kilenc és fél perc alatt lesz 100 százalékra tölthető. Ez a sebesség különösen akkor jöhet jól, ha csak egy gyors löketre van szükségünk:

80 másodperc alatt 20 százalékra, 4 perc alatt az 50 százalékra lehet felhúzni a Realme GT Neo 5-öt.

A gyártó vélhetően szintén a BBK Electronics hatalmas ernyője alá tartozó Oppótól vette át az innovációt, amely a 2022-es Mobile World Congress-en prezentálta ezt a fejlesztését. A Realme új mobilja egyelőre csak a kínai piacon debütál majd, két változatban.

A gyorsabb, 240 wattos gyorstöltéssel ellátott modell ára 170 ezer forintnak megfelelő jüan körül alakul majd, míg a „lassabb”, 150 W-s modellé 140 ezer forint körül. Ez utóbbinál azonban a RAM, a ROM mérete kisebb, míg az akkumulátor egy picit nagyobb. A világbajnok gyorstöltés mellett egy RGB-panelt is kap a mobil, amelynek játéka a Nothing Phone-hoz hasonlóan programozható lesz az egyes értesítések mentén.

The post Ez lehet a világ leggyorsabban feltölthető mobilja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés