:
Breaking News

A legértékesebb influenszerek kihoztak egy appot, egyelőre verik az új streamingszolgáltatót is

A legértékesebb influenszerek kihoztak egy appot, egyelőre verik az új streamingszolgáltatót is

A TheVR csapata saját applikációt adott ki, ami az Apple alkalmazásboltjában rögtön az első helyre ugrott a kategóriájában. A piacra lépő SkyShowtime streamingszolgáltatót is előzik.

A legnépszerűbb az ingyenes alkalmazások között az első helyen van a TheVR csapatának újonnan piacra dobott alkalmazása az AppStore-ban (itt a napokban indult friss streamingszolgáltatót, a SkyShowtime-ot is előzik egyelőre). Az alkalmazás elérhető Androidon is, ott a közösségi kategóriában a másodikak.

Érdekel!

A mobilalkalmazáson minden egyben van, ami a csapathoz köthető: az adásaik menetrendje, a webshopjuk és a partnereikkel kötött megállapodásoknak köszönhetően több kedvezmény is elérhető.

A 2013-ban startoló Komzsik János–Fábián István formáció tíz év alatt kétségkívül a magyar netes tartalomgyártás csúcsára pörgette a TheVR márkanevet. Nyolc csatornával, több mint hárommillió feliratkozóval, az egyik legelkötelezettebb közönséggel és a profi díszletekkel berendezett debreceni stúdióval egyértelmű az üzenet: itt egy komoly, professzionális médiabirodalom épül. 

A Forbes friss influenszerlistáján is az első helyen végeztek.

Borítókép: a TheVR csapata a Forbes Tech Summiton 2022 őszén. Fotó: Fekete Csaba

The post A legértékesebb influenszerek kihoztak egy appot, egyelőre verik az új streamingszolgáltatót is appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés