:
Breaking News

Már itthon is elérhető a ChatGPT fizetős változata

Már itthon is elérhető a ChatGPT fizetős változata

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb fejlesztésévé nőtte ki magát az OpenAI ChatGPT elnevezésű nyelvi modellje, amely tökéletesen szimulál emberi beszélgetéseket, dalszöveget ír, de akár még egy egyetemi esszét is meg tud írni helyettünk.

A mesterséges intelligenciával felszerelt chatbot iránt akkora az érdeklődés, hcogy még regisztrált felhasználóként is gyakran hosszú perceket kell várni, de az is lehet, hogy a leterhelt szerverek miatt egyáltalán nem is férünk hozzá a felülethez. Mától azonban Magyarországon is elérhetővé vált az OpenAI fejlesztésének prémium verziója – írja a hvg.

Ennek igénybe vételéhez először is regisztrálni kell az oldalra. Amint ezzel megvagyunk, a bal oldal alsó részén található menü Upgrade to Plus pontjának lekattintása után nyílik meg az előfizetés lehetősége.

A ChatGPT Plus havi szinten 20 dollárba, átváltva mintegy 7200 forintba kerül, ám ebben még nincs benne a 27 százalékos ÁFA. A teljes összeg így nagyjából 9100 forint.

Ezért cserébe a csúcsidőszakban is hozzáférhetünk a chatbothoz, és persze gyorsabb válaszidőt is ígérnek az előfizetés mellé. Természetesen az új funkciókat is elsőként ezen felhasználók próbálhatják majd ki.

The post Már itthon is elérhető a ChatGPT fizetős változata first appeared on 24.hu.