:

Magyar énekesnő a Times Square óriáskivetítőjén, fontos programba választották be

Magyar énekesnő a Times Square óriáskivetítőjén, fontos programba választották be

Ohnody, azaz Hegyi Dóra lett a Spotify női egyenjogúságot hirdető programjának első magyar nagykövete. A zenei streamingplatform egyedülálló láthatóságot ad a program arcainak, most a Times Square-en mutatják be nagyköveteiket.

A Spotify februárban végre Magyarországon is elindította Equal programját, melynek első nagykövete nem más, mint Ohnody, a Théque Records művésze, a Junior Artisjus-díjas Hegyi Dóri – tudta meg a Forbes a Believe zenei disztribútortól (a művész nemrég szerződött hozzájuk). Az ő szerepük fontos volt abban, hogy mindez összejött, hiszen a terjesztő magyarországi csapata ajánlotta az énekesnőt és projektjét a Spotify kelet-európai képviselőinek.

A program egyik kiemelkedő pontja a New York-i Times Square „óriásplakátja”: egy többemelet magas LED-fal, amelyen a Spotify női Equal nagykövetei jelennek meg fotójukkal és nevükkel együtt 24 órán keresztül. Ide került most fel Ohnody is olyan korábbi előadókat követve, mint például Ewa Farna (Csehország) vagy maga Lizzo (USA).

Ohnody a Times Square óriás LED-falján. Fotó: Spotify/Believe

De mi ez a program?

Az Equal a Spotify női előadók egyenjogúságát támogató programja, a streaming platform egyik kiemelt kezdeményezése.

Az indulás óta az Equal globális együttműködéseken, aktivitásokon, új tartalmi élményeken keresztül, illetve platformon belül és kívül megvalósuló támogatással helyezte a női előadókat a reflektorfénybe.

400 nagykövet. 184 piac. 13 millió órányi meghallgatás. 35 lejátszási lista.

Ezek a számok mutatják, hogy az elmúlt években a Spotify Equal program mekkora plusz figyelmet képes generálni.

A Spotify Equal célkitűzése, hogy kiemelt felületet és egyedülálló láthatóságot biztosítson a női alkotóknak, előmozdítva ezzel a nemek közti egyenjogúságot a streaming területén is, ünnepelve ezzel a kiválasztott női művészek értékteremtő hozzájárulását a kultúrához.

The post Magyar énekesnő a Times Square óriáskivetítőjén, fontos programba választották be appeared first on Forbes.hu.