:

Bréking: itt a fizetős Twitter, ennyibe kerül az előfizetés Magyarországon

Bréking: itt a fizetős Twitter, ennyibe kerül az előfizetés Magyarországon

Hacacáré nélkül, szépen csendben debütált a Twitter Blue Magyarországon. Még nem tudni, hogy véletlen élesedett-e a funkció.

Havi 2850 forintba, vagy éves előfizetés választása esetén 30 ezer forintba (2500 Ft/hó) kerül a Magyarországon külön bejelentés nélkül élesedő Twitter Blue. Az árak ÁFA nélkül értendők, azaz a drágább, havonta megújuló opcióért 3 619,5 forintot von le Elon Musk kedvenc közösségi platformja.

Az előfizetés már többször megjelent a platformon „hamarosan jön” felirattal, így sejteni lehetett, hogy nemsoká elindul országunkban is.

Végül az oldal felületén szerda este élesedett a lehetőség a magyarországi fiókok számára.

Fotó: Forbes.hu

A Twitter Blue előfizetéssel felhasználók többek között

kapnak egy hitelesítési pecsétet, azaz kék pipát a nevük mellé – ez eddig csak a híres emberek és a nagyvállalatok kiváltsága volt,szerkeszthetik a tweetjeiket, hosszabb, akár Full HD videókat tölthetnek fel,a Twitter-algoritmus előnyben részesíti az üzeneteiket (például egy tweetre érkezett válaszoknál a beszélgetések tetejére kerülnek)valamint feleannyi reklámot látnak, mint a „sima” felhasználók.

Cikkünk írásának pillanatában a Twitter Blue menüpont eltűnt a közösségi oldal desktop verziójáról, azonban a Twitter Blue Signup linken még továbbra is elérhető. Egyelőre kérdéses, hogy véletlen élesedett-e a lehetőség bizonyos felhasználóknak; cikkünket frissítjük.

The post Bréking: itt a fizetős Twitter, ennyibe kerül az előfizetés Magyarországon appeared first on Forbes.hu.