:
Breaking News

Régi, jó ismerőst vezet ki végleg a Vodafone

2022-től fokozatosan vezeti ki 3G-s hálózatát a Vodafone, március 13-án Budapest következik.

„A Vodafone 2022-től fokozatosan, a fogyasztói szokásokat és a hatóság iránymutatását figyelembe véve vezeti ki 3G-s hálózatát. A kivezetést követően a mobilinternetezéshez legalább 4G-képes készülékre lesz szükséged” – írja a Vodafone a közleményében, amelyben bejelenti azt is, hogy a folyamat következő lépéseként 

2023. március 13-án Budapesten és Pest vármegye településein kapcsolják le a 3G-hálózatot, majd március 27. és április 10. között az ország maradék területein is.

Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala vármegye egyes településein már lekapcsolták a 3G-hálózatot.

Miért?

A legújabb generációs hálózatok fejlődése és bővülése gyorsabb internetsebességet és megbízhatóbb, stabilabb kültéri lefedettséget biztosít. Ahhoz, hogy a mobilhálózatok a jövőben is a legújabb technológiát használhassák, a régebbi hálózatok világszerte kivezetésre kerülnek, így a 4G- és 5G-hálózatok fejlesztésére még több fókusz kerül – írja a Vodafone.

The post Régi, jó ismerőst vezet ki végleg a Vodafone appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés